Fantacine.com

Procedurer for plantar fasciitis

Hvis du lider af kronisk plantar fasciitis, kan du overveje mere aggressive behandlinger som forebyggelse eller løsning. Der er mange risici forbundet med kirurgi, og på grund af dette, bør du kun overveje det efter at have deltaget i konservative behandlinger. Hvis plantar fasciitis symptomer fortsætter efter mindst ni måneder af konservative behandlinger, så er det måske tid for dig til at udforske de risici og fordele ved de forskellige procedurer til rådighed for plantar fasciitis.

Procedurer

Plantar fasciitis er betændelse i bandet af væv kaldet plantar fascia, der resulterer i hæl og arch smerte. Plantar fasciitis kirurgisk indgreb bør overvejes meget nøje og kun for ekstrem smerte, der ikke har reageret på mindst ni måneder af konservative behandlinger.

Når du vælger en procedure, overveje alle dens risici og fordele, restitutionstid, længde af procedure, smerte og bivirkninger. Du skal være opmærksom på eventuelle komplikationer eller infektioner, som du er i risiko for. Du bør dog også forskning lægens troværdighed og anbefalinger samt hans specialisering i fodterapi og erfaring i behandling af plantar fasciitis. Det er vigtigt at føle sig helt tryg og sikker på dit valg af sundhedsvæsenet udbyder.

Der er en række procedurer til rådighed for plantar fasciitis, såsom plantar fascia frigivelse, coblation kirurgi, shock wave terapi og Kryokirurgi. Typisk patienter vælger en procedure, der er den mindst invasive. Spørg din læge eventuelle spørgsmål, du måtte have om plantar fasciitis behandlingsmetoder og om proceduren er godkendt af Food and Drug Administration (FDA).

Plantar fascia frigivelse er den mest almindelige procedure i behandling plantar fasciitis. Denne operation indebærer udstationering af plantar fascia fra din hæl knogle. Bivirkninger af denne behandling indbefatter svækkelsen af ​​foden arch.

Ekstrakorporal chokbølge terapi er en anden almindelig valgmulighed. Lydbølger bruges som er rettet mod det område af smerter i hælen for at stimulere heling. Patienterne kan opleve komplikationer såsom følelsesløshed eller snurren, blå mærker, hævelse og smerte. Mayo Foundation for Medicinsk Uddannelse og Forskning, at denne procedure ikke har vist sig at være effektive.

Din forsikring dækker muligvis ikke alle de procedurer, der er til rådighed, fordi nogle er eksperimentel. Procedurer såsom laser terapi, mikrobølge diatermi og strålebehandling er stadig i det undersøgte fase og bør være forsøgt med ekstrem forsigtighed.


        

Udgiv min kommentar