Fantacine.com

Alternativer til skulder udskiftning

Skulder-udskiftning kirurgi er en større ortopædkirurgisk procedure, der anvendes til at rekonstruere en syg eller beskadiget skulderleddet ved kunstige implantat materialer. Selv om det er en effektiv procedure, skulder-udskiftning kirurgi er ikke uden risici og begrænsninger, hvilket gør operationen mindre end optimal for nogle patienter. Der er dog alternativer til skulder-udskiftning kirurgi.

smertestillende medicin

Behovet for skulder-udskiftning kirurgi kan ofte forsinket og / eller forebygges, hvis skulder smerter og dysfunktion kan kontrolleres tilstrækkeligt med smerte-medicin terapi. Der er en række af smertestillende medicin til rådighed til behandling af ledsmerter, herunder skulder ledsmerter. Disse medikamenter spænder fra over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske medicin (NSAID) såsom Tylenol og Advil til mere kraftfulde receptpligtig-baserede medicin såsom Vicodin og Oxycontin. Eksperimenter med forskellige smertestillende medicin kan være en effektiv strategi til at bestemme, hvilken medicin leverer den bedste smertelindring.

fælles injektioner

For mere alvorlige og / eller kroniske tilfælde af skulderleddet smerte, er injektioner ofte bruges til at hjælpe med at administrere smerter og forbedre skulderled funktion. En skulderleddet injektion består typisk af injektion af en lille mængde af corticosteroid, som er et kraftigt antiinflammatorisk middel, direkte i skulderleddet. Det injicerede medicin hjælper til at reducere vævsinflammation, som hjælper med at reducere smerte niveauer og forbedre fælles mobilitet. Skulderled injektioner, som normalt gives uger og nogle gange måneder fra hinanden, kan være en effektiv behandling mulighed, der kan forsinke og / eller forebygge behovet for skulder-udskiftning kirurgi.

artroskopisk kirurgi

Artroskopisk skulder kirurgi, en relativt mindre kirurgisk indgreb involverer adgang skulderleddet ved hjælp af et lille kamera indsættes i leddet via flere små snit. Kameraet giver samlingen skal inspiceres indvendigt og det fælles anatomi skal visualiseres på en lille skærm. Små kirurgiske reparationer, herunder blødt væv reparationer og fælles debridering, kan gøres til det fælles ved hjælp af små kirurgiske instrumenter. Artroskopisk kirurgi kan være meget effektiv til at lindre skulder ledsmerter og forbedre skulderled funktion og i mange tilfælde, kan forsinke eller forebygge behovet for skulder-udskiftning kirurgi.

Skulder Resurfacing

Et alternativ til den traditionelle skulder-udskiftning kirurgi er en relativt ny kirurgisk procedure kaldet skulder resurfacing. En skulder resurfacing procedure indebærer resurfacing, i modsætning til at erstatte de eroderede, syge overflader af et skulderled. Denne type kirurgi er langt mindre invasiv end traditionelle skulder-udskiftning kirurgi og kræver ikke tilslutning til så mange post-kirurgi aktivitet restriktioner. Således er skulder resurfacing operation rettet mod mere aktive patienter, der forventer større grader af skulder funktion og brug. Skulder resurfacing kirurgi bliver mere populær som et alternativ til skulderleddet udskiftning.

afstivning

Iført en skulder bandage kan bidrage til at stabilisere en syg, smertefuld skulderled og bidrage til at mindske skulder smerter. Afhængigt af graden af ​​skulderleddet skade eller sygdom, kan en skulder bandage hjælpe med at rette en smertefuld skulderled og forebygge overdreven eller ekstreme skulder fælles bevægelser, som ofte forværrer en skulder tilstand. Skulderled seler spænder fra små, letvægts seler, der simpelthen støtte i skulder støtte til mere omfattende seler, der begrænser en høj grad af normal skulderleddet bevægelse. Regelmæssig brug af en skulderleddet klampe kan, i det mindste hjælper forsinke behovet for skulder-udskiftning kirurgi ved at hjælpe til at styre skulder smerter.


        

Udgiv min kommentar