Fantacine.com

Hvordan man behandler cystisk fibrose Gennem regelmæssig motion

Hvordan man behandler cystisk fibrose Gennem regelmæssig motion


Både børn og voksne med cystisk fibrose (CF) kan drage fordel af regelmæssige motion flere gange om ugen. Motion kan øge lungekapaciteten og hjælpe med at forhindre lungeinfektioner ved at rydde luftvejene af overskydende slim. Når betragtes som farlige for mennesker med cystisk fibrose, er regelmæssig motion at blive en vigtig del af CF-behandling. Disse dage, kan du endda se et par CF marathonløbere derude.

Instruktioner

En Behandl cystisk fibrose gennem regelmæssig motion, der kan lindre vejrtrækning problemer ved at øge lungekapacitet. Fysisk træning kan hjælpe med at løsne slim, hvilket gør det lettere for dig at kæmpe off bakterielle infektioner. Hoste som du motionerer kan rydde slim oprustning.

2 Motion regelmæssigt i 30 minutter, 3 til 5 dage om ugen, for at opbygge knogletæthed og opnå fleksibilitet. Nogle forskere mener, at regelmæssig motion kan forlænge livet for mennesker med CF med flere år.

3 Brug aerob øvelse, der fremmer condition og opbygger lungekapacitet. Hold dig til at udøve med en kontinuerlig puls, såsom gang, løb, svømning og cykling.

4 Prøv yoga til at styrke centrale muskler og opbygge lunge kapacitet gennem kontrolleret vejrtrækning. Andre sportsgrene, såsom vægtløftning, kan styrke musklerne og opbygge knogletæthed.

5 Øvelse i kombination med andre behandlinger, herunder slim-udtynding narkotika, antibiotika og luftvejs-clearance teknikker.

6 Praksis åndedrætsøvelser, understreger afslappet udånding foruden fysisk træning til at udvikle dit mellemgulv, som kan gøre det lettere at trække vejret.

7 Spørg din læge om at udvikle en fysisk terapi program, hvis du ikke er i stand til at udøve eller er begrænset til et hospital i længere tid.

8 Forkæl cystisk fibrose gennem en kombination af kost og motion, så forbrændte kalorier erstattes. Vær opmærksom på vægttab og justere din kost i overensstemmelse hermed, hvis du begynder at tabe for meget vægt.

9 Kontakt en læge, når du opretter en øvelse program for børn. Mens de fleste regelmæssig aerob motion er sikkert, kan nogle kontaktsport og vægtløftning kræver tilsyn og forsigtighed.

TIPS

  • Spørg din læge om væskeindtag under træning for at sikre, at du ikke bliver dehydreret. Nogle mennesker kan også drage fordel af at tage salt kosttilskud.
  • Sørg for at strække før og efter træning for at øge fleksibiliteten. Fokus på aktiviteter, der vil strække de torso, arme og ryg at fremme god kropsholdning og forbedre respiratoriske funktion.
  • Tal med din læge, før du begynder enhver træningsprogrammer.
  • Forsøg ikke at gøre op for ubesvarede træningspas med en ekstra-energisk træning. Intermitterende kraftig motion kan føre til muskel stamme og alvorlige skader.
  • Vær forsigtig i ekstrem varme, da det kan gøre vejrtrækning yderst vanskeligt for mennesker med CF.

        

Udgiv min kommentar