Fantacine.com

Effekten af ​​testerone on Human Brain Activity

Testosteron er den vigtigste ingrediens i 'masculinizing' hjernen og i sidste ende kroppen. I puberteten, testosteron videreudvikler fysiske og seksuelle karakteristika. Men det har også meget effekt på hjernen og dens aktivitet, og er årsag til de fleste af de fysiske og neurologiske forskelle mellem mænd og kvinder.

Født, Puberteten, og Beyond

Testosteron dirigerer hjernen til at fortælle resten af ​​kroppen til at differentiere til ordentlige kønsorganer begynder vækst af facial og pubeshår, sammen med andre ændringer i puberteten. Testosteron er også vigtigt i udvikling og funktion af æggestokkene hos kvinder, samt knoglestyrken og libido.

Størrelse

Hos mænd, testosteron er ansvarlig for større hjerne størrelse. Kvinder har imidlertid en meget større corpus callosum og har flere nerve forbindelser mellem hjerneceller. Mænd kan have en større hjerne, men der er en nedsat forbindelse mellem halvkugler.

Funktioner

Undersøgelser tyder testosteron hjælper med kognitive funktioner såsom opmærksomhed, hukommelse og rumlig evne. Lave testosteronniveauer kan være en faktor i faldende kognitive evner, og måske endog i indtræden af ​​Alzheimers eller anden demens.

Opførsel

Testosteron er ikke direkte vist sig at påvirke stemninger, og der er en svag korrelation mellem testosteron og aggression. Aggressiv adfærd og humørsvingninger har faktisk vist sig oftere hos personer med lave eller meget høje niveauer af testosteron. Testosteron er et hormon af tillid og påstand, men ikke direkte aggression.

Brain Celler og Steroider

Høje niveauer af testosteron, hovedsagelig fra steroider, kan dræbe hjerneceller. Store mængder af testosteron kan føre til hyper-uro, selvmordstanker, og stærkt aggressiv adfærd. Hvis normale niveauer er afbrudt, kan alt blive smidt væk kilter, fra stemninger til adfærd til hukommelsen. Høje koncentrationer af testosteron dræbe cellernes membran stabilitet og gøre dem mere sårbare. Over-stimulering af celledød, en naturlig forekomst, kan føre til neurologiske sygdomme som Alzheimers og Huntingtons sygdom.


        

Udgiv min kommentar