Fantacine.com

Foods & diæter med henblik Diabetikere

Hvis du eller en elsket en nylig er blevet diagnosticeret med diabetes du uden tvivl klar over, at kosten spiller en stor rolle i at kontrollere blodsukkerniveauet. At opnå og fastholde blodsukkerniveau, der er så tæt på det normale som muligt vil hjælpe dig med at undgå at udvikle diabetes relaterede komplikationer. En kost, der lægger vægt fuldkorn, grøntsager og sunde proteiner er afgørende for styring af diabetes. Din læge kan anbefale, at en ernæringsekspert til at hjælpe dig med at udvikle en mad plan, der kan lade sig gøre for dig og din livsstil.

Fødevarer at vælge fra

God ernæring vil ikke kun hjælpe med at holde dig sund, men er en vigtig del af din diabetes behandling. Spise en række ikke-stivelsesholdige grøntsager hver dag giver dig vitale vitaminer og mineraler, og vil ikke forårsage uønskede udsving i dit blodsukker. Køb friske eller frosne grøntsager, der har nogen tilføjet natrium eller saucer. Krydderier og hvidløg eller løg tilføjer smag til grøntsager og kød uden at tilføje en masse kalorier.
Valg brune ris eller fuldkornspasta over hvid er et sundere valg og har mindre indvirkning på dit blodsukker. Det samme gælder for brød og korn, så undgå hvidt brød og højt raffinerede korn. Lær at identificere portionsstørrelser hjælp målebægre eller en skala, så du ikke spiser mere end du agter at spise.

diæter

Nogle diabetiske kostvaner begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater. Dette skyldes, at kulhydrater hæve dit blodsukker mere end nogen anden slags mad. Efter en lav kulhydrat kost betyder at vælge komplekse kulhydrater såsom fuldkorn og grøntsager over forarbejdede fødevarer. Hvis du vælger at følge en lav kulhydrat kost, din vigtigste kilde til kulhydrater være fra bladgrøntsager grønne grøntsager.
Hvis du har brug for at følge en fedtfattig kost, vælge magert kød eller fjerkræ. Fisk og andre former for fisk og skaldyr er lave i fedt samt, så længe de er kogt, grillet eller pocheret. Drik skimme eller soja mælk i stedet for sødmælk. Kig efter lav eller ingen fedtindhold yoghurt og andre mejeriprodukter. Kog med tørrede bønner for at tilføje protein og fiber til din kost eller tilføje dem til en smed salat. Dette vil hjælpe fylde dig op uden at tilføje fedt til din kost.

Spise Hvad er bedst for dig

Tal med din læge om, hvad slags kosten restriktioner, du bør følge. Test dit blodsukker efter at have spist, vil hjælpe dig med at afgøre, hvordan forskellige fødevarer påvirker dit personligt. Hvis du opdager, at du har høje blodsukkerniveauer efter spise, kan det være nødvendigt at reducere dine portionsstørrelser. Gør god mad valg vil have en positiv indvirkning på din diabetesbehandling.


        

Udgiv min kommentar