Fantacine.com

Gasproducerende fødevarer for at undgå

Gasproducerende fødevarer for at undgå


Fiberen, stivelse og sukker, der findes i fødevarer med højt kulhydrater ikke fordøjes i tyndtarmen når de rette fordøjelsesenzymer er ikke tilgængelige. Disse ufordøjede stoffer videre til tyktarmen, hvor de er opdelt efter venlige bakterier. De venlige bakterier producerer metan, når nedbryde disse fødevarer under fordøjelsen. Over-the-counter fordøjelsesfremmende indeholder enzymerne nødvendige for at hindre gassen.

Gasproducerende Grøntsager

Korsblomstrede (også kendt som Brassicaceae eller Cruciferae) grøntsager er en del af en blomstrende plante familie, der forårsager gas i fordøjelseskanalen. Broccoli, kål, radiser, rosenkål og blomkål er korsblomstrede grøntsager. Andre grøntsager, der producerer gas, når bevæger sig gennem fordøjelsesprocessen er løg, gulerødder, agurker og selleri.

Gasproducerende High Fiber

Fødevarer med højt fiber kendes en gasproducerende midler i fordøjelseskanalen. Bran korn, brune ris og hele hvede kan forårsage tarmluft mens hvide ris ikke. Bælgfrugter, som omfatter bønner (tørrede bønner, grønne bønner), ærter og linser er også høj i fiber og producere gas som et biprodukt af fordøjelsen. Stivelse som kartofler, pasta og majs er også gasproducerende fødevarer.

Gasproducerende Frugt

Sukker (fruktose) findes i mange frugter er kendt for at forårsage gas. Rosiner, abrikoser, tørrede frugter af alle slags, bananer og svesker producere gas. Fructose kan findes som en bestanddel i læskedrikke og andre forarbejdede fødevarer.

Gasproducerende Mejeri

Laktoseintolerans (manglende evne til at fordøje mælk og mejeriprodukter) forårsager gas under fordøjelsen. Mælk sukkerarter findes i mejeriprodukter som mælk, is og ost forårsage gassen. Yoghurt med aktive bakteriekulturer må ikke forårsage gas fordi bakterierne hjælpemidler fordøjelsesprocessen.


        

Udgiv min kommentar