Fantacine.com

Den bedste måde at konvertere Finaplix

Den bedste måde at konvertere Finaplix


Finaplix-H er varemærket for trenbolonacetat, en veterinær steroid hormon, der anvendes af kvægbrugere at fremme en hurtig vækst af lean muskelmasse i oksekød køer. Hoechst Roussel Vet fremstiller Finaplix-H i pellets beregnet til at blive injiceret under koens hud. Disse piller er for store til human injektion, men du kan konvertere dem til en løsning, som du kan injicere direkte ind muskelvæv. Denne enkle proces vil tage omkring seks timer.

Tilegne sig den nødvendige udstyr

Sørg for at du har alt det udstyr og forsyninger, der er nødvendige for at fuldføre processen, før du går i gang. Du kan få Finaplix-H i 10 eller 100 doser pakker fra kæledyr levering hjemmesider. (Processen forklaret her kræver levering af 100-dosis.)

Du skal også USP kvalitet sesamolie, en 50-50 løsning af benzylalkohol og benzylbenzoat at opløse Finaplix pellets, to 50cc hætteglas, en prop-topped sterilt 50cc hætteglas, en 10cc skubbe rør, to 18 gauge x 1,5-tommer nåle og en 0,045 (45 micron) Whatman filter.

Du kan købe alt det udstyr, der er anført ovenfor fra en etableret videnskabelig forsyningsselskabet. Nogle hjemmesider sælger en "konvertering kit", der giver alt det nødvendige undtagen Finaplix-H.

Sterilisere din arbejdsplads

De fleste købmænd sælger en 95 procents opløsning af isopropylalkohol. Brug denne og vatpinde til at tørre ned og sterilisere alt udstyr. Brug alkohol og papirservietter til at rense dit arbejdsområde, herunder stovetop.

Konverteringsprocessen

Begynde at konvertere den Finaplix-H ved at adskille trenbolonacetat i pellets fra de bindende kemikalier, der anvendes til at holde disse pellets sammen. For at gøre dette, knuse pillerne og derefter placere dem i to timer i et hætteglas med 10 ml af 50-50 opløsning af benzylalkohol og benzylbenzoat. Du kan fremskynde processen ved at placere hætteglasset i en gryde med varmt vand.

Dernæst afsat 5 cc din sesamolie, tilsæt derefter det resterende beløb til blandingen opløse løsning og knuste pellets. Lad denne blanding til at sidde i to timer. Bagefter bør du se en klar adskillelse mellem de bindende kemikalier og den opløste Finaplix-H. Hvis du ikke gør det, lad det sidde længere.

Brug 10cc skubbe røret for at suge olie-pillen blanding, pas på ikke at drage nogen af ​​de bindende materialer ind i røret. (Lad dem i bunden af ​​hætteglasset og kassér den.) Tråd en af ​​de 18-gauge nåle ind i gummiproppen af ​​den sterile hætteglas. Sæt derefter en af ​​de 18-gauge nåle til slutningen af ​​Whatman filter. Fastgør den anden side af Whatman filter til 10cc skubbe røret.

Derefter tråde nålen ende forbundet med Whatman filter i proppen af ​​den sterile hætteglas. Skub langsomt og forsigtigt på stemplet af push røret. Dette vil tvinge væsken gennem Whatman filter og rydde eventuelle mikroskopiske urenheder.

Når du har tømt push rør, tilsæt den resterende sesamolie. Skub derefter olie gennem Whatman filter og ind i sterile hætteglas. (Dette vil rydde enhver resterende Finaplix blanding fra filteret selv.)


        

Udgiv min kommentar