Fantacine.com

Vitaminer til Tag for kvinder med tyndere hår

Vitaminer til Tag for kvinder med tyndere hår


Hårtab kan være en traumatisk begivenhed i en kvindes liv, men det er nogle gange på grund af intet mere end en ernæringsmæssig mangel. Hvis du har gået på en kost eller ændret dine spisevaner på en eller anden måde, kan du være mangler en eller flere af de vitaminer, der er nødvendige for en sund hår. Sørg for at du får nok vitale næringsstoffer hver dag for optimal hårvækst.

Jern

Kvinder har større risiko for jernmangel end mænd på grund af deres månedlige menstruationscyklus. Mangel på jern, eller anæmi, er knyttet til hårtab, så hvis dit hår er begyndt at tynde, kan det være nødvendigt at oksekød op din jern indtag. Jern findes i dine hårsække, fremme ny vækst. Få dit fra rødt kød, melasse, mørke bladgrøntsager og kosttilskud. Tag din jern med en sund dosis af C-vitamin for at forbedre absorption.

vitamin A

Sebum, en olieagtig substans produceret af din hovedbund, er dit hår naturlige balsam. Det er vigtigt at holde udtynding hår godt konditioneret, så det ikke tørre og brækker. Vitamin A regulerer talgproduktion, og sørg for, at dit hår ikke bliver fedtet eller skør. Find denne vitamin i æg, lever og fiskeolie, eller få det i sin vegetariske form fra mørke bladgrøntsager og røde, orange eller gul grøntsager.

Zink

Zink mangel fører til for tidlig grånende og hårtab, så bekæmpe hårtab ved at supplere din kost med denne vigtige mineral. Det bevæger sig også vitamin A fra leveren til vævene, så din krop kan bruge det. De to højeste kilder til zink i naturen er østers og græskarkerner.

Silica

Dit hår er faktisk sammensat af silica, som er et spor mineral findes i kartofler, solsikkefrø, havre, ris og rød peber skind. Hvert gram hår har 90mcg af silica, hvilket er næsten lige så meget som dine knogler; et gram knogle indeholder 100mcg. Prøv at lave en te med brændenælde, padderok og oatstraw --- tre urter, der indeholder høje mængder af hår-venlige mineral.

Biotin

Biotin er vigtig for sundt, tykt hår. Det forhindrer hårtab, fremmer hårvækst og reparation, og hjælper med at producere keratin, som er en anden komponent af hårskaftet. Find denne afgørende hår vitamin i æggeblommer, spinat, lever, gær, gelé royal, fuldkorn og kosttilskud.


        

Udgiv min kommentar