Fantacine.com

Hvordan at tjekke en Doctor til Retssager eller medicinske Klager

Hvordan at tjekke en Doctor til Retssager eller medicinske Klager


Gør en baggrund check er tilrådeligt, når du vælger en primær læge. Det er nyttigt at vide, om hans licens er gældende, og hvis han er bemyndiget til at praktisere i din tilstand. Må ikke vælge nogen udelukkende er baseret på bekvemmelighed placering eller anbefaling af familier og venner. Sørg denne person er ikke blevet sigtet eller tiltalt for medicinsk fejlbehandling.

Det Rådgivende Kommission for forbrugerbeskyttelse og kvalitet i Health Care Industri udstedte bestemmelser til beskyttelse af sundhed forbrugerne. En del af Consumer Bill of Rights og ansvar, Chapter One siger: "Du har ret til at modtage præcise og letforståelige oplysninger om dit helbred plan, sundhedspersonale, og sundhedsfaciliteter."

Instruktioner

1 Kontakt den medicinske bord i din tilstand. De fleste stater skrive baggrundsinformation af læger, der praktiserer i deres jurisdiktion. Medicinsk Board of California, for eksempel, udstationerer en side på hjemmesiden, hvor du kan skrive navnet på lægen og by og amt, hvor hun er placeret. Du har også et valg at skrive i sin licens nummer og licenstype at undgå at gå gennem listen over læger med lignende navne.

For at få en mere omfattende rapport, konsultere Federation of State Medical Boards. De har en landsdækkende database over læger profiler. Ligegyldigt hvilken tilstand lægen praktiseret i tidligere, de har posten. 2010 gebyr pr profil er $ 9,95. Hvis de oplysninger, du er på udkig efter ikke er tilgængelige online, så ring til medicinske bord. Du vil finde deres telefonnummer på kontakt siden i deres hjemmeside. Alternativt, sende dem et brev. Tydeligt angive din bekymring og din grund. List alle de spørgsmål, du ønsker at blive besvaret. Deres postadresse er også på kontakt siden i deres hjemmeside.

2 Spørg om information fra autoriserede private institutioner som din lokale hospital eller din sygesikring udbyder. Hver institution gør omfattende undersøgelser af deres sundhedssystemer professionelles legitimationsoplysninger. Det er deres ansvar at sikre, at hver læge i deres team bevare sin troværdighed.

Få din lokale hospital nummer fra telefonbogen eller direkte fra deres oplysninger booth. Din læge forsikringsselskab kontaktoplysninger kan findes i dækningen litteratur de sender dig hvert år eller på dit forsikringskort.

3 Direkte din forespørgsel til agenturet for Healthcare Forskning og Kvalitet, en division af USA Department of Health og Human Services. Det giver en postadresse, telefonnummer og e-mailadresse på sin hjemmeside for offentlige høringer. Det dirigerer dig også til andre websteder, der kan hjælpe dig. Når du navigerer på hjemmesiden, skal du klikke på det emne, der bedst beskriver dine behov for at få den rigtige kontaktoplysninger

TIPS

  • Hvis du ikke er tryg ved at gøre alt forskningen selv, spørg et familiemedlem eller en ven for at få hjælp.
  • Forkert håndtering af fortrolige oplysninger kan have juridiske konsekvenser eller konsekvenser.

        

Udgiv min kommentar