Fantacine.com

Hvordan til figur din metaboliske puls

Hvordan til figur din metaboliske puls


Når folk diskutere deres "stofskifte", de henviser til enten deres basale stofskifte (BMR), eller deres hvile stofskifte (RMR). BMR er den mængde energi (typisk målt i kalorier) kroppen expends bare bevare sin mest basale funktioner, såsom hjerte og lunge funktion. RMR er også en måling af forbrug af energi fra kroppen, mens i hvile; Men procedurerne måling er lidt mindre streng end dem til test BMR.

Den største forskel mellem de to målinger er, at BMR måler energi brugt, når nogen sover, mens RMR måler energi brugt af en person, der er vågen, men helt i ro. For alle praktiske formål, de to målinger er de samme, og de fleste ernæringseksperter blot bruge BMR.

Fordi test BMR eller RMR kræver meget restriktive betingelser, er det generelt upraktisk at gennemgå personlig, præcis BMR eller RMR måling. Det bedste alternativ er at bruge en BMR eller RMR lommeregner eller formel.

Instruktioner

1 Mål din vægt ved hjælp af en pålidelig målestok. Gør det helt unclothed at få den mest præcise læsning muligt. Optag denne måling.

2 Indtast din højde, vægt og alder i en af følgende Harris-Benedict formler. Kvinder: BMR = 655 + (4,35 x vægt i pounds) + (4,7 x højde i inches) - (4,7 x alder i år); Mænd: BMR = 66 + (6,23 x vægt i pounds) + (12,7 x højde i inches) - (6,8 x alder i år).

3 Gennemfør beregningerne at nå frem til din BMR eller RMR.

TIPS

  • I stedet for at bruge en af ​​formlerne og gør beregningen, kan du bruge en online BMR / RMR lommeregner som den på CaloriesperHour.com.

        

Udgiv min kommentar