Fantacine.com

Hvordan jeg Figur Kulhydrater på Food Labels?

Hvordan jeg Figur Kulhydrater på Food Labels?


Selvom den ernæringsmæssige værdi er repræsenteret på en fødevare etiket kan synes forholdsvis let at afkode, er der nogle subtile nuancer, at mange mennesker gå glip af. At vide, hvordan til at administrere din kulhydrat indtagelse effektivt er vigtigt, når du forsøger at forbedre din kost, og er afgørende for den enkelte, der er på omhyggeligt overvågede kostvaner, såsom mennesker med diabetes.

Instruktioner

1 Find ernæringsmæssige oplysninger på bagsiden eller på siden af maden emballage etiket. Læs den ernæringsmæssige diagrammet, indtil du finder afsnittet kulhydrater.

2 Optag tallene nedenunder kulhydrater overskriften på et særskilt ark papir. "Total Kulhydrater" angiver antallet af kulhydrater i hele produktet, herunder fiber, sukkere og komplekse kulhydrater.

3. Træk den "Total Sugar" beløb fra den samlede kulhydrater beløb til at bestemme, hvor meget af de kulhydrater stammer fra kunstige sødestoffer og andre usunde kilder. Divider resultatet med de totale carbonhydrater. Jo højere dette forhold bedre, som et resultat lavere end 0,6 indikerer "junk food". Tag for eksempel en candy bar med 50g samlede kulhydrater og 40 g sukker; 50 minus 40 er lig 10. 10 divideret med 50 er 0,2 - forholdet mellem mulige komplekse kulhydrater til totale carbonhydrater stede. Denne lave forhold indikerer, at candy bar er en usund, højt sukkerindhold fødekilde.

4 Træk den "Total Fiber" fra det samlede antal kulhydrater til bestemmelse af netto antal kulhydrater i fødevarer. Dette resultat giver en mere nøjagtig antal, hvor meget af kulhydratindholdet kroppen faktisk kan fordøje. Fiber hjælper på fordøjelsen, men er ufordøjeligt; Det giver ikke nogen energi til dine kropslige processer.


        

Udgiv min kommentar