Fantacine.com

Hvad at spise, når Detoxing din krop

Detox er befri din krop af toksiner gennem dine hud, lunger og fordøjelsessystem. Du ønsker at spise fødevarer, der er let at fordøje, så din elimination system er fri til at koncentrere sig om detox processen. Der er mange metoder til at detox, komplet fastende til korte detox-programmer, herunder motion eller kosttilskud.

Foods at spise

Økologisk rå frugt er naturligt rige på fibre og vand, hvilket gør den velegnet til en detox program.
Frugt er høj i mineraler, aminosyrer, vitaminer og frugt pektin, der binder med tungmetaller hjælpe med at befri dem fra kroppen. Prøv citroner, pærer, appelsiner, grapefrugter, kirsebær, æbler, druer, mango meloner, tomater, ananas og papaya. Køb frugt, som vokser i dit område, og kun købe økologiske at skære ned på mineralske underskud og toksiner.
Økologiske grøntsager er gode til at spise, mens detoxing, at hjælpe balance alkaliske og sure niveauer samtidig beroligende din krop. Har en ubegrænset mængde af hvidløg, gulerødder, rødbeder, kål, brøndkarse, selleri, løg, broccoli, spinat eller agurker. Bælgplanter som linser, kikærter, bønner og ærter samt brune ris, basmati, ris pasta eller ris kiks er tilladt. Korn som amaranth, hirse, boghvede og quinoa er sunde korn at spise i løbet af en detox.
En god kilde til vitamin E-proteinet og essentielle fedtsyrer er nødder og frø. Under din udrensning, prøv græskarkerner, valnødder, cashewnødder, hasselnødder, sesamfrø og kastanjer. Olivenolie, hasselnød og sesam olier bidrage til at forbedre cirkulation anvendes under detox perioder

Foods at undgå

Dairy, rødt kød, hvede, stegte fødevarer og tørrede frugter er et par af de fødevarer, du ønsker at undgå, mens du gør vores detox program. Sukker, kunstige sødestoffer, koffein, gær, alkohol, tobak, chokolade og højt fedtindhold fødevarer er også på listen for at undgå.

Planer for detoxing

Du vil måske at faste for halve dage kun bruger friske grøntsager og frugt juice. Den anden del af din dag har et let måltid med fisk og brune ris. Til aftensmad prøve et par glas frisk juice. Alternativt alle fuldtidsbrug du kan saft med veggie og frugtsaft, med op til to timers mellemrum ved hjælp fiber drinks mellem juice. Brug psyllium blanding med jorden hør frø som din fiber drinks og til rengøring.

Beslut, hvor mange dage, du ønsker at faste, og i tre dage før spise frugt og grøntsager. Beslutter at komme væk fra hurtigt, gøre blandede frugter og salater. Du kan også vælge ikke at faste, men bruge udrensning fødevarer hele dagen. Prøv hakkede mandler dyppet i renset vand med ahornsirup til morgenmad. Prøv brune ris, kylling og salat med en let hør eller olie dressing olivenolie. Middag er kyllingebryst, brune ris og grøntsager. Et andet valg for dig er at bruge udrensning fødevarer i løbet af ugen og juice hurtigt i weekenden.


        

Udgiv min kommentar