Fantacine.com

Sådan Lose Fat sig hurtigt

Sådan Lose Fat sig hurtigt


Overvægt er et fælles problem for mennesker over hele verden. En undersøgelse viser, at cirka 1 milliard mennesker på verdensplan er overvægtige og 300 millioner er klinisk fede. I USA alene, 37 procent af den voksne befolkning er overvægtige og 22 procent betragtes fede. Hvis du tæller dig selv i en af ​​disse kategorier, og vil gerne tabe sig hurtigt, så er der et par måder at gøre det.

Instruktioner

1 Forøg din fiber indtagelse. Anvend 2,5 gram kostfibre to gange om dagen. En enkel måde at gøre dette på er at indtage psyllium skallerne fiber kapsler. Dette vil mindske fedt absorption fra de fødevarer, du spiser, og samtidig hjælpe dig med at rense dine store og små tarmene og opretholde en sundere kost tarmkanalen. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at tabe sig, men vil også give dig et slankere udseende normalt inden for få dage. Dette er på grund af nedsat oppustethed.

2 Begræns dit kulhydrat-rige fødeindtagelse. Eksempler på dette næringsstof indbefatter, ris, brød, pasta, og kartofler. Undgå at spise forarbejdede højt kalorieindhold fødevarer gerne som pommes frites, burgere og chips. Erstatte disse fødevarer med sunde fødevarer, såsom protein, frugt og grøntsager. Vælg kylling eller fisk i stedet for oksekød eller svinekød. Disse er magert kød og meget lavt fedtindhold.

3 Sæt sukkerholdige eller alkoholholdige drikkevarer med almindeligt vand. Seks til otte glas vand om dagen anbefales. Dette vil fjerne tomme kalorier fra øl og sodavand.

4 Få mindst seks til otte timers søvn i døgnet. Mangel på søvn svækker kroppens evne til at tabe fedt vægt. At tage et bad eller brusebad før sengetid kan hjælpe dig med at få til at sove. Også drikke varm mælk eller spise en banan før sengetid kan hjælpe dig falde i søvn, da de begge indeholder L-tryptophan, som er et naturligt forekommende hormon, der hjælper med at regulere søvn mønstre.

5 Øvelse i mindst 30 minutter om dagen for at øge dit stofskifte og forbrænde kalorier. Du kan gøre lav effekt aerobe aktiviteter, såsom rask gang, cykling eller svømning. Resistance træning med vægte er den hurtigste måde at tabe sig, da det kan øge dit stofskifte og erstatte muskler med fedt. Dans kan være en meget god øvelse at brænde dine kalorier.

6 Hold en fødevare og kalorie tidsskrift. En voksen behov mellem 1.500 til 2.000 kalorier per dag. Hvis du indtager mere end dette uden at brænde det ud, vil du tage på i vægt. Holde en dagbog over hvad du spiser i løbet af dagen, vil hjælpe dig med at identificere de skyldige i din kamp med vægttab.


        

Udgiv min kommentar