Fantacine.com

Atkins Diet og højt blodtryk

Atkins Diet er et af de ældste og mest populære low-carb-løsninger. Udviklet i 1970'erne, har Atkins Diet stået sin prøve tid, hjælpe tusinder og atter tusinder af mennesker bekæmpe vægt-kontrolspørgsmål gennem kulhydrat begrænsning. Men hvad med effekten af ​​Atkins Diet på højt blodtryk? For dem, gad vide om Atkins Diet er den rigtige løsning til at bekæmpe dit blodtryk problemer, spekulerer ikke mere.

Om Atkins Diet

Atkins Diet er en fuldgyldig low-carb diæt løsning. I modsætning til andre kostvaner, der kun begrænser visse typer kulhydrater, Atkins mandater, Dieters på sit program indtager ikke mere end 20 gram kulhydrater om dagen i de første par uger. Dette gør Atkins et ketogenic diæt, hvorved legemet begynder at bruge fedt i stedet for glucose til brændsel.

Hvordan Atkins Bekæmper højt blodtryk

Blodtrykket er en måling almindeligt anvendt til at vurdere sundheden ved at bestemme, hvor hårdt hjertet arbejder på at pumpe blod i hele kroppen. Den mindre belastning placeret på hjertet til enhver tid, jo bedre. Atkins og andre low-carb programmer, lette hurtig forbedring i højt blodtryk ved at udløse hurtig og bæredygtig vægttab. Som kropsvægten falder, bliver hjertet placeret under langt mindre belastning at levere blod overalt, faldende blodtryk.

Medicinsk forskning

En undersøgelse fra 1999 af Heilbronn, Noakes, og Clifton viste, at 12 uger på en høj-protein kost gerne Atkins forårsagede en reduktion i insulin niveauer, blodsukker og blodtryk. Dette støttepiller de påstande Dr. Robert C. Atkins, som oprindeligt markedsført sin kost som en, der ville positivt påvirke en dieter blodtryk.

Hvordan virker det?

Beyond bare vægttab forårsager et fald i hvile blodtryk, kan low-carb diæter også holde blodtrykket i skak ved at kontrollere insulin niveauer. Forhøjede insulinniveauer, som udløses ved at spise høj-kulhydrat måltider, er blevet vist at relatere til stigninger i blodtrykket. Ved at holde blodsukker og insulin i skak, Atkins har restkompetence effekt af at holde blodtrykket under kontrol så godt.

Overvejelser

Mens Atkins kan hjælpe dig med at styre din højt blodtryk, så husk at de positive ændringer, som low-carb spise vender tilbage efter opgivelse af planen. Forstå, at low-carb spise er en livsstil, og at du ikke kan bruge Atkins som et band-støtte til at afbøde ellers usunde vaner. Men når Atkins bruges på en fornuftig og kontinuerlig plan for langsigtede sundhed, kan det helt sikkert gøre blodtrykket udsteder en saga blot.


        

Udgiv min kommentar