Fantacine.com

Sådan bruges vægttab piller

Sådan bruges vægttab piller


Vægttab piller er et produkt, som mange mennesker vige tilbage fra, fordi de ikke ved, hvordan de fungerer, og tror, ​​de er bare en gimmick. Nå, faktum er vægttab piller kan arbejde, og kan være en integreret del af dit vægttab planen og drej din kost, i en hurtig kost.

Instruktioner

1 Ok, første off, der er ingen magiske vægttab piller, som du kan tage for at smelte væk 20 pounds af fedt om måneden. Der er dog vægttab piller, der vil øge dit vægttab, hvis du allerede følger en vægttab plan, der er kost og motion. Med dette sagt fortsætte nedenfor for den mest effektive kost pille for dig.

2 Første vi kommer til at tale om de typer af vægttab piller og hvem de er designet til at hjælpe.

1) thermogenics: Disse kost piller er designet til blot at øge dit stofskifte og kropstemperatur, og derved brænde flere kalorier. Disse er de generelle vægttab piller, at de fleste alle kan bruge. Almindelige ingredienser i disse er koffein, yohimba og Synephrine HCL (A stimulans, der forårsager frigivelse af adrenalin). Der er nogle termogeniske produkter til rådighed, der er stimulerende gratis.

2) Næste er Carb blokkere: Da vi tørster Carb tunge fødevarer, når vi kost disse er store, hvis det er hvad der holder tilbage dit vægttab planen. Kort sagt, disse blokere enzymet ansvarlig for at fordøje kulhydrater, så de passerer lige igennem dig, færre kalorier i, mere vægttab.

3) Appetite suppressor: Hvis du er konstant sulten, når du kost, denne type kost pille er for dig. De har normalt hoodia som er en afrikansk urt vist sig at undertrykke appetitten.

4) Skjoldbruskkirtel regulatorer: Disse svarer til den termogeniske type vægttab piller. Forskellen er disse forsøger at regulere skjoldbruskkirtlen til at holde dem stofskifte op. Hvis du føler dig træt og unalert mens slankekure du måske ønsker at prøve denne form for kost pille først.

5) Fat blokkere: Disse svarer til carb blocker, men blokere fedt i stedet. En almindelig ingrediens er Chitosan, som er en naturlig fiber. Alli er et populært fedt blocker på markedet i dag at slå din langsom kost til en hurtig kost.

6) Og endelig er der cortisol blocker: Cortisol er ansvarlig for ophobning af fedt på kroppen, især i midtersektionen. Hvis du spiser masser af sukker eller få lidt søvn kan hjælpe dig som disse faktorer øger organer produktionen af ​​cortisol.

3 Nu hvor du ved de forskellige typer af vægttab piller beslutte hvilken en der er bedst for dig. Sæt dig ned og tænke, hvordan du spiser og hvordan du føler, når de forsøger at tabe sig. Med denne viden bør du være i stand til at udvælge den rigtige vægttab pille til dit vægttab planen.

4 Begynd at bruge kost piller langsomt i starten. Læs altid etiketten og følg den til punkt og prikke, konsultere en læge, før du bruger nogen kost pille.

5 Når du er klar til at købe vægttab piller overveje en online ressource, vil de have en større udvalg, og du kan læse ingredienser og træffe en informeret beslutning. Du kan finde nogle gode links til ressourcer til højre på denne side for at hjælpe dig med at købe de bedste kost piller til den bedste pris!

TIPS

  • Vælg den rigtige type vægttab pille til dine behov
  • Altid konsultere din læge og læse etiketterne omhyggeligt

        

Udgiv min kommentar