Fantacine.com

Alternative måder at behandle en UTI

Nyrerne, blæren og rørene, der forbinder de to er kendt som urinvejene. Enhver infektion i dette område er kendt som en UTI (urinvejsinfektion), men de fleste infektioner i blæren. Fordi bakterier kan blive resistente over for antibiotika, er alternative behandlingsformer bliver mere almindeligt anvendt til behandling urinvejsinfektioner.

behandlingsmuligheder

Den bedst kendte alternativ behandling for en UTI er tranebær, enten i saft eller i kapselform. Tranebær indeholder et molekyle kaldes ikke-dialyserbart materiale (NDM), der klæber til nogle kropslige overflader og forhindrer bakterier i at trænge.
Kosttilskud såsom kaliumcitrat og natriumcitrat gøre pH-niveauet i urinen mere basisk, hvilket vil hæmme væksten og udviklingen af ​​bakterier, der forårsager en UTI. Citrat kosttilskud skal tages i løbet kun dage. Urin, der kan forblive i kroppen natten kan irritere væv.
Indfødte amerikanere brugte Uva ursi i århundreder før opdagelsen af ​​antibiotika. Uva ursi indeholder hydroquinon, en naturlig antibakteriel kemikalie. Uva ursi har også astringerende effekter, der vil reducere inflammation og infektion. Vær forsigtig, når du tager Uva ursi så lang tids brug kan føre til leverskader.
En simpel sukker, der er naturligt forekommende, kaldet D-mannose, kan træffes for at behandle en UTI. Bakterierne vil fastgøre til D-mannose frem til væggene i blæren og vil blive elimineret med vandladning. Når det indtages oralt, D-mannose kommer ind i blodbanen og rejser gennem nyrer og blære, før de kasseres.
En anden mulighed for behandling af en eksisterende UTI er at tage C-vitamin dagligt, sammen med 8 til 10 glas vand. C-vitamin vil ikke kun øge dit immunsystem, men vil også øge niveauet af syre i kroppen. Dette vil forhindre bakterievækst.
Bagepulver vil udjævne balancen i syre i urinen, hvilket vil bidrage til at fjerne en UTI. Drik en blanding af ½ tsk. bagepulver og 8 ounce vand en gang om dagen. Begynd dette så snart symptomer opstår og fortsætter, indtil alle symptomer er væk.
Drik en te lavet af 1 tsk. goldenseal rod i en kop varmt vand. Goldenseal er et naturligt antiseptisk og har vist sig at have stor succes med at kurere urinvejsinfektioner. Brug ikke goldenseal under graviditet, da det har vist sig at stimulere arbejdskraft.

Forebyggelse

For at forhindre tilbagevendende urinvejsinfektioner drikke rigeligt med vand og gøre tranebær i enhver form en fast del af din kost. Begræns dit indtag af koffein og sukker. Urinere ofte og undgå at holde din urin, som giver bakterier til at danne.


        

Udgiv min kommentar