Fantacine.com

De bedste kur mod søvnløshed

De bedste kur mod søvnløshed


Søvnløshed er den manglende evne til at falde i søvn eller forblive i søvn. Søvnløshed kan forekomme hos både mænd og kvinder og i mennesker i alle aldre. Hvis søvnløshed ikke er hærdet, vil det påvirke Lidende job eller skole ydeevne. Til sidst kan det endda påvirke den enkeltes helbred. Der er nogle ting, du kan gøre for at gribe ind.

Mælk eller te

Både mælk og te er fantastisk til at hjælpe en person blive klar til søvn. Mælk indeholder calcium, som er kendt for sin beroligende virkning. Faktisk anbefales det, at hvis du tager et calciumtilskud at du gør det om natten. Bare varme op et glas mælk og drikker det, før du går i seng. En anden løsning er at forberede en kop kamillete. Denne te vil fremme sleep.You kan bringe te med dig i seng og drikke det, mens du læser en bog. Det te vil få din krop søvnig og bogen vil få dine øjne søvnig.

Motion og kost

Udøver dagligt og spise rigtigt vil holde din krop sund, så søvn vil komme naturligt. Tricket er at udøve i morgen eller eftermiddag. Hvis du venter til natten, vil din puls stige, hvilket vil gøre det svært for dig at falde i søvn. Som for din kost, at spise for meget mad, eller fødevarer, der er højt indhold af fedt eller sukker, vil gøre det vanskeligt for dig at falde i søvn. Der er også nogle sunde fødevarer, du kan bruge som en snack, der vil hjælpe med at gøre dig søvnig. De omfatter kalkun, soja nødder og græskarkerner.

Urter

Der er nogle helt naturlige stoffer, du kan tage for at hjælpe dig med at få til at sove om natten: baldrian rod og melatonin. Du kan købe en af ​​disse på en sundheds-butik, såsom GNC. Valerian rod er en urt, der har en beroligende virkning og bruges ofte til personer, der lider af stress. Da stress er ofte årsag til søvnløshed, giver det mening at tage baldrian rod. Den anden mulighed er melatonin. Melatonin er et hormon, der produceres af kroppen. Dens niveauer begynder at stige om natten for at få dig til at blive træt og falde i søvn. Hvis din krop ikke producerer nok (du vil vide, hvis du ikke er træt eller ikke kan falde i søvn), kan du tage en melatonin supplement.

Ting at undgå

Der er et par ting, der kan bidrage til søvnløshed. Drik aldrig drikkevarer, der indeholder koffein før sengetid, eller endda tidligere på dagen, hvis din krop er følsom over for koffein virkninger. Næste, du ønsker at springe lur og sove i weekenden. Enhver ekstra søvn i løbet af dagen vil holde dig fra at blive træt om natten. Endelig ikke se tv før sengetid. Det kan holde dit sind travlt, så selv hvis din krop er klar til søvn, vil dit sind ikke være.


        

Udgiv min kommentar