Fantacine.com

Positive Attitude Meddelelser

Positive Attitude Meddelelser


Når du har en positiv indstilling, du føler dig bedre om den situation, du allerede finde dig selv, og du går en lang vej mod succes forbedre din situation, end du ellers ville. Selv vide dette, kan det undertiden være svært at opretholde et positivt livssyn. Heldigvis har vi til vores rådighed et væld af indsigt og opmuntring i form af korte citater fra kloge og godt talt mennesker, der har gået før os.

Ralph Waldo Emerson

"Din egen sind er en hellig kabinet, hvori intet skadeligt kan komme ind uden ved din tilladelse."

"Det er en af ​​de smukkeste kompensationer i dette liv, at intet menneske oprigtigt kan forsøge at hjælpe en anden uden at hjælpe sig selv."

Earl Nightingale

"Lad ikke frygten for den tid, det vil tage at udrette noget stå i vejen for din gøre det Tiden vil passere alligevel;. Vi kunne lige så godt sætte det passerer tid til den bedst mulige udnyttelse."

Jean Kirke

"Du kan komme ud af ovnen af ​​problemer på to måder: hvis du lader hvis fortære dig, du kommer ud en brandhærgede, men der er en form for metal, der nægter at blive indtaget, og kommer ud en stjerne."

zig Ziglar

"Man kan være uenig uden at være ubehagelig."

"Du kan ikke skræddersy gøre situationer i livet, men du kan skræddersy gøre holdninger til at passe de situationer, før de opstår."

Henry David Thoreau

"Du skal ikke kun sigte rigtigt, men tegne buen med al din magt."

"Hvis du har bygget slotte i luften, dit arbejde behøver ikke være tabt, det er hvor de skal være nu sætte fundamentet under dem.".

Martin Luther King, Jr.

"Hvis en mand er kaldet til at være en fejemaskine, bør han feje gader selv som Michelangelo malede eller Beethoven spillede musik, eller Shakespeare skrev digte. Han bør feje gader så godt, at alle værter i himlen og jorden vil holde pause til at sige, her levede en stor gade sweeper, der gjorde sit arbejde godt. "

Kalil Gibran

"Hold mig væk fra den visdom, som ikke græde, filosofi, der ikke grine og storhed, som ikke bøjer sig for børn."

Jerry West

"Du kan ikke få meget gjort i livet, hvis du kun arbejde på de dage, hvor du føler dig godt."

Albert Einstein

"Prøv ikke at blive en mand med succes. Snarere blive en mand af værdi."

AL Williams

"Du kan give efter for fejlmeddelelser og være en bitter deadbeat undskyldninger. Eller du kan vælge at være glad og positiv og begejstret liv".


        

Udgiv min kommentar