Fantacine.com

Hvornår skal tage fiskeolie

Hvornår skal tage fiskeolie


Fiskeolie er blevet et almindeligt supplement i dagens samfund. Men mange mennesker har spørgsmål om fiskeolie og dens fordele for kroppen. At vide, om du er en kandidat til en fiskeolie supplement og når at tage det er vigtige spørgsmål at overveje, før du begynder et regime.

Basics

Fiskeolie kommer fra koldtvands fisk som makrel, tun og laks. Næringsstofferne i olien, der er gavnlige er kendt som omega-3 fedtsyrer. Disse syrer indeholder fantastiske elementer, der spiller en vigtig rolle i driften af ​​kroppen. Fiskeolie indeholder både docosahexaensyre (DHA) og eicosapentaensyre (EPA), og kombinationen af ​​disse to syrer kan gøre vidunderlige ting for kroppen.

Hvem bør tage fiskeolie?

Fiskeolie skal absolut tages af mennesker med hjertesygdomme eller dem med en historie af hjertesygdomme i familien. Imidlertid raske voksne kan og bør også tage fiskeolie til at holde deres hjerter sundt og også for at hjælpe med at holde andre områder af kroppen sund. Fiskeolie kan hjælpe med at reducere risikoen for mange kræftformer samt hjælpe prænatal udvikling. Derfor gravide kvinder er klare kandidater til fiskeolie kosttilskud, fordi det menes at hjælpe med at forhindre postpartum depression og fosterskader. Det anbefales ikke til børn.

Specifikke fordele af fiskeolie

Fordelene ved fiskeolie er ikke begrænset til hjertet. Fiskeolie kan hjælpe med at forhindre lidelser såsom depression og bipolære lidelser samt hjælpe mennesker med Huntingtons sygdom. Det kan også bidrage til at forbedre tørre øjne og syn fra forværring i alderdommen. Fiskeolie kan også være gavnligt i behandling dem med rheumatoid arthritis og andre inflammatoriske sygdomme.

Anbefalinger til indtagelse

Det er vigtigt, at hver enkelt tage den rigtige dosis passende for dem. Alle bør konsultere en læge, før du begynder en fiskeolie regime. Forskellige mennesker har forskellige behov baseret på deres sundhedsmæssige forhold og har derfor brug for varierende mængder af fiskeolie. The American Heart Association anbefaler, at folk at komme fra et hjerteanfald bør tage 1 gram omega-3 fedtsyrer om dagen. Forskellige mærker af tabletter og kapsler indeholder forskellige mængder af omega-3 fedtsyrer, derfor dosering gives almindeligvis i mængden af ​​omega-3-fedtsyre snarere end blot "fiskeolie". Det anbefales at tage doseringen med mad eller på måltid tidspunkt. Mennesker med højt kolesteroltal bør tage mellem 2 og 4 gram omega-3 fedtsyrer om dagen, men de skulle prøve at tage denne mængde i to doser til at hjælpe grænse bivirkninger.

Bivirkninger af fiskeolie

Fiskeolie kan forårsage nogle bivirkninger, hvis de tages regelmæssigt, men disse bivirkninger er mindre. Samtidig tage en fiskeolie supplement kan du opleve løs afføring, overskydende gas, let blå mærker og mavesmerter.


        

Udgiv min kommentar