Fantacine.com

Hvordan virker tælle kalorier hjælpe med vægttab?

Hvordan virker tælle kalorier hjælpe med vægttab?

Kalorier tæller

Omkring 25 år siden var der en populær teori stridende kalorier tæller ikke. I dag er det bare en myte som Dieters indse det er bare ikke sandt. Selv om de ikke er håndgribeligt, eksisterer kalorier og er forbundet til alt, hvad vi spiser og gør. Fordi kalorier tæller, Dieters nødt til at være klar over, hvad de spiser, kender antallet af kalorier er nødvendige for at tabe sig og hvordan man tæller dem.

Hvad er en kalorie?

Definition en kalorie er en enhed til måling af varme; Men, er det for det meste i betragtning ved beregningen mad energi. Både mad og vand måles i kalorier. Når du tager i flere kalorier end nødvendigt, de bliver til fedt, og du tager på i vægt. Omvendt mister du vægt, når du indtager færre kalorier, end der er behov for at bevare din vægt. Derfor er det vigtigt at tælle kalorier, hvis du ønsker at tabe sig.

Kalorier og vægttab

De fleste Dieters ønsker at vide, hvor mange kalorier de kan forbruge for at tabe. Et pund af fedt er lig med 3.500 kalorier. At miste et pund om ugen, er du nødt til at brænde 500 flere kalorier (eller spise 500 færre kalorier) end det antal nødvendige for at opretholde din vægt. Dette tal fremkommer ved at dividere syv (antal dage i en uge) i 3.500 (kalorier i et pund af fedt.). At miste to pounds en uge, skal du trække 1.000 kalorier fra din sædvanlige kalorieindtag.

Med hensyn til hvor mange kalorier du har brug for, det afhænger af, hvor meget du vejer og andre faktorer som alder, helbred og stofskifte. Alle er forskellige, når det kommer til kalorieindhold grænser er nødvendige for vægttab. Jo mere vægt du har at tabe, jo større dit kalorieindtag, fordi du har brug for mere brændstof for at køre din krop. Kost programmer og online regnemaskiner for mænd og kvinder (se Resources) kan hjælpe med at bestemme de nøjagtige kalorier er nødvendige for at for at tabe sig sikkert.

Tæl kalorier snarere end Estimate

Folk trætte af at tælle kalorier klage, spørger, hvorfor de har brug for at tælle dem. Er det ikke nok bare at vide, hvornår at stoppe spise? Måske virker for nogle Dieters, men for andre er det ikke. Fordi øjet kan snyde, er det bedst at skrive ned de kalorier du indtager. Det er heller ikke klogt at stole på din mave så ofte overeaters fortsætte med at spise, når de er fulde.

For eksempel Weight Watchers program byder på to muligheder: Core Plan (hvor du ikke tælle kalorier) og Flex-planen (der tæller point, baseret på kalorier, fedt og fiberindhold til at give point). Mange attestere, at de er nødt til at gøre nogle tælling til at lykkes. Indrømmet der er nogle Dieters, der kan slippe afsted med det, men for sande mad misbrugere, er det bedst at optage kalorier.

Find en enkel måde at tælle kalorier

Gør det enkelt. Snarere end tælle antallet af kalorier, bruge et pointsystem, som den anvendes af en top vægttab program, hvor 50 kalorier er omkring ét punkt, sammen med factoring i fedt og fiber gram. Flere fiber gram sænker point, mens yderligere fedt gram øger dem. Afhængig af din vægt, er du tildelt så mange point til "tilbringe" hver dag. For eksempel, en person vejer 150 til 175 lbs. har 22 point (ca. 1100 kalorier) at tilbringe dagligt. Dette indebærer læsning etiketter, hvor man ikke kun konstatere kalorier, men også fedt og fiber gram.

Brændende kalorier gennem motion

Motion brænder også kalorier, hjælpe med vægttab. Hvor mange kalorier brændt afhænger af faktorer såsom Deres vægt og intensitet niveau af en øvelse. Jo højere intensitet, jo flere kalorier brændt, fordi du er tvunget til at arbejde hårdere. Med de ekstra forbrændte kalorier, du er i stand til at spise mere, hvis du ikke prøver at tabe en masse vægt.


        

Udgiv min kommentar