Fantacine.com

Scalp sygdomme hos børn

Hovedbund sygdomme kan påvirke hoved fra halsen til omkring ørerne og op til panden. De er udbredt blandt små børn, især dem i børneinstitutioner. Børn med hovedbund lidelser kan opleve ubehag og smerter, og kan ikke være i stand til at forklare fuldt ud at forældre, hvad der er ondt.

Alopecia

Alopecia er en hovedbund sygdom, der forårsager tab af hår, hvilket kan resultere fra børn, der har stramme frisurer eller ofte trækker deres hår (se link i Referencer).

Lus

Lus er parasitter, der kan leve på hovedbunden og forårsage intens kløe. En almindelig infektion hos børn, kan det behandles med medicinsk shampoo.

Psoriasis

Børn kan udvikle psoriasis i hovedbunden. Psoriasis er en kronisk sygdom, der har symptomer, der omfatter kløe, revnet eller skællet hud, blødning og ømhed, ifølge Mayo Clinic.

Ringorm

Ringorm er en almindelig behandles svampeinfektion hos børn og fremstår som en cirkulær rødt udslæt på huden og hovedbunden, ifølge Mayo Clinic.

Fnat

Fnat er en parasit, som kan forårsage børn til at udvikle et kløende udslæt på huden og hovedbunden. Infektionen er smitsom, især blandt tætte husstandskontakter.

seborrheic Dermatitis

Seborrheic dermatitis er en hovedbund tilstand ofte omtales som "arp" hos børn. Det forårsager tykke crusty skalaer og kløe i hårbunden (se link i Referencer).


        

Udgiv min kommentar