Fantacine.com

Hvad er en pilonidal cyste?

En pilonidal cyste er en hævet hud bump fyldt med omstrejfende hår, døde hud eller andet væv. Det forekommer typisk mellem toppen af ​​ballerne nær enden af ​​halebenet, rapporterer University of Michigan Department of Surgery.

Egenskaber

En pilonidal cyste vises først som en lille hud fordybning og kan ikke engang være mærkbar, hedder det i Mayo Clinic. Den cyste vil svulme, lække blod eller pus og være smertefuldt, hvis det bliver inficeret.

Årsager

Når omstrejfende hår med magt presses ned i huden, kan kroppen se hår som et ukendt stof og udvikler en cyste at isolere den. Hud irritation, stramt tøj eller langvarig siddende kan forårsage hår til at grave ind i huden.

Tidsramme

Pilonidalcyste danner oftest i teenagere og folk i tyverne. Tilstanden opstår sjældent efter 30 år, rapporterer University of Michigan Institut for Kirurgi.

Behandling

Antibiotisk medicin er ordineret til behandling af inficerede pilonidalcyste og en læge vil fjerne enhver blod eller pus. Hvis cyster fortsætte med at komme tilbage, kan de fjernes kirurgisk.

Advarsel

Hvis en pilonidal cyste infektion ikke er permanent behandles, en person er mere tilbøjelige til at få pladecellecarcinom, en form for hudkræft, hedder Mayo Clinic.


        

Udgiv min kommentar