Fantacine.com

Hvordan kan man se, om at medicinere dit barn for ADHD

Hvordan kan man se, om at medicinere dit barn for ADHD


En af de mest vanskelige beslutninger for forældre er, om at medicinere deres barn for Attention Deficit / Hyperactivity Disorder. Du skal nøje afveje fordele og ulemper for netop din situation, samt undvære allerede eksisterende fordomme. Nogle mennesker ønsker at medicinere hver uregerligt barn; andre ønsker at holde selv de mest hyperaktive barn uden medicin for enhver pris. Hvis du kæmper med beslutningen om medicinering dit barn for ADHD, er der mange spørgsmål, du kan stille dig selv at hjælpe med at bestemme, hvad der er rigtigt for din familie.

Instruktioner

1 Lær alt hvad du kan om måder at administrere ADHD. Læs bøger og artikler om ADHD, og ​​tale med folk, der forældrerollen børn med ADHD.

2 Prøv at bruge alternativer til medicin først, ved hjælp af det, du har lært af din læsning og fra andre forældre, og se om du kan styre dit barns adfærd uden stoffer. Nogle forældre finde succes med mere strukturerede former for disciplin, indskrive barnet i en kampsport klasse, eller en ændring i kosten. Nogle af disse metoder arbejde med nogle børn, så det er værd at prøve dem, før medicinering.

3 Vurdere hvordan ADHD påvirker dit barns selvopfattelse og sociale interaktioner. Har dit barn føle, at han er "dårlige", fordi han er i problemer så ofte? Har andre børn afviser dit barn på grund af hans adfærd? Spørg dig selv, om det ville være bedre at medicinere dit barn, end for ham at tro, at han er en dårlig dreng.

4 Bestem hvor meget ADHD påvirker dit barns evne til at lykkes i skolen. Mange børn med ADHD er lyse, men deres manglende evne til at fokusere får dem til at gøre dårligt i skolen. Spørg dig selv, om det ville være bedre at medicinere dit barn, end at have ham mislykkes i skolen og sætte spørgsmålstegn ved sin egen intelligens.

5 Tænk hvor meget ADHD påvirker din familie. Har du ofte finde dig selv ønsker at være væk fra dit barn? Har du hyl på dit barn på en regelmæssig basis, fordi han ikke synes at høre du ellers? Hvor meget tid i en gennemsnitlig dag bruger du i et kærligt forhold med dit barn? Spørg dig selv, om det ville være bedre at medicinere dit barn end at få dit forhold bryde ned som følge af hans adfærd.

6 Forskning ADHD medicin. Mange mennesker, der er imod medicating børn for ADHD peger på, at de fleste ADHD medicin er klasse II kontrollerede stoffer, uden at kigge ind i de fakta om, hvad medicin kan eller skal gøre for ADHD, når de anvendes korrekt. Når du uddanne dig selv, så spørg dig selv, om omkostningerne ved at bruge narkotika - bivirkninger og risici - er værd fordelen dit barn kan modtage fra dem.

7 Tilbring tid med børn, der er medicineret for ADHD. Mange forældre frygter, at deres aktive barn bliver til en zombie, hvis de får ADHD medicin. Bruge tid med et barn, der administrerer hans ADHD adfærd med medicin kan hjælpe dig se, om det er noget du ville være villig til dit barn til at prøve.

TIPS

  • Hvis du beslutter dig for at prøve medicin, kigge efter en læge, der har specialiseret sig i behandling af børn med ADHD, som er up-to-date med den seneste udvikling i behandlingen.
  • Søg læge med eventuelle spørgsmål eller bekymringer om ADHD. Denne information er ikke tænkt som en erstatning for professionel lægelig rådgivning eller behandling.

        

Udgiv min kommentar