Fantacine.com

propoxy spørgsmål

propoxy spørgsmål


Propoxy er en forkortelse af det kemiske navn propoxyphen, en opioid smertestillende. Xanodyne, Inc ,. sælger propoxyphen under varemærkerne på darvon (propoxyfen alene) og Darvocet eller darvocet-N (propoxyfen plus acetaminophen). Den 19. november 2010, Food and Drug Administration (FDA) stemte for at anbefale fjernelse af alle mærkenavn og generiske former af propoxyfen fra markedet.

Hvorfor har FDA Anbefal Banning propoxyphen?

I 1976 godkendte FDA propoxyphen som en Bilag IV kontrolleret stof til behandling af mild til moderat smerte. Så snart 1978, FDA modtaget borger andragender bemærke lægemidlets effekt på patienternes hjerterytme og anmoder om fjernelse af propoxyfen fra markedet. Men FDA ikke, at bivirkningerne opvejes af fordelene. Yderligere andragender blev udstedt i 2006 og 2009. 2009 andragende afgivne nok tvivl om virkningen af ​​propoxyfen at FDA spurgte Xanodyne, Inc., til at udføre en undersøgelse specifikt at måle stoffets virkninger på hjertet funktion raske forsøgspersoner. Resultaterne var signifikant nok til at anbefale at trække propoxyphen fra markedet.

Hvad var undersøgelsens resultater?

Xanodyne, Inc., foretaget en undersøgelse, hvor doseringen af ​​deltagere varieres. Forskere overvåges QT-intervaller, som er tiden mellem hearbeats, af deltagerne. Disse patienter, som fik 600 mg doser og dem, der modtager 900 mg doser både oplevede stigninger i deres QT-intervaller. Den 600 mg gruppen oplevede en gennemsnitlig ændring på 29,8 millisekunder, og 900 mg-gruppen oplevede en gennemsnitlig ændring på 38,2 millisekunder. Den internationale konference om Harmonisering (ICH) E14 Guideline1, at ethvert lægemiddel forårsager en QT-intervallet større end 20 millisekunder fremmer arytmiske betingelser eller uregelmæssige hjerteslag. Dette kan føre til lavt blodtryk, besvimelse, takykardi eller væsentlig hjertestop.

Hvordan ved jeg, om jeg tager propoxyphen?

Kontroller etiketten på smertestillende medicin. Mærket kan bære en af ​​disse navne, alt efter om det er et brand navn eller generiske version: darvon, Darvocet, Darvocet A500, darvocet-N, propoxyphen, propoxyphen-N acetaminophen eller proxoxyphene napsylat. Hvis du stadig er usikker, skal du kontakte din læge eller apotek.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg tager propoxyphen?

Kontakt din læge straks, og planlægge en aftale for at diskutere alternative medicin. I øjeblikket Xanodyne, Inc., frivilligt indstillet produktionen af ​​propoxyphen medicin, og FDA har anmodet om, at generiske producenter også overholde. Men generiske propoxyphen er stadig tilgængelig. Selv hvis du har taget propoxyphen uden negative bivirkninger, bør du tale med din læge om alternative medicin, fordi du måske ikke være i stand til at købe propoxyphen i fremtiden.

Skal jeg stoppe med at tage propoxyphen dag?

Du må ikke stoppe med at tage propoxyphen uden først at konsultere din læge. Du skal langsomt vænne off propoxyphen at undgå at udvikle abstinenssymptomer. Derudover bør du have en backup smertestillende medicin klar til at forhindre en forværring af din tilstand.

Jeg har taget propoxyphen i 10 år, skal jeg være bekymret?

Ifølge Gerald Dal Pan, MD, MHS, direktør for FDA kontor for overvågning og epidemiologi, bør langtidsbrugere af propoxyfen ikke bekymre dig om skadelige hjerteproblemer som følge af langvarig brug af lægemidlet. Virkningerne af propoxyfen er ikke kumulative. ændringer i din medicin eller en forværring af din tilstand, især et fald i nyrefunktionen, kan dog øge din risiko for at udvikle arytmi.

Hvordan kan jeg afhænde propoxyfen piller?

FDA anbefaler, at blande piller med kaffegrums eller andre skrald for at gøre dem uappetitlig til børn eller andre, der kan gå gennem dit skrald. Alteratively, kan du forsegle dem i skrue top flasker og andre forseglelige beholdere og placere dem i papirkurven. Skyl ikke piller ud i toilettet eller male dem i skrald bortskaffelse.


        

Udgiv min kommentar