Fantacine.com

Sådan Plan en Weekend Detox

Sådan Plan en Weekend Detox


Hvis du er overbelastes eller overbebyrdede, du har brug for en weekend detox. Det vil smelte væk din stress og fjern toksin oprustning fra din krop. Du kan forebygge skader og helbredsproblemer, mens selv kurere nogle akutte illnesses.Plan en weekend bare for dig selv. Du kan gøre dette i hjemmet eller et roligt sted beliggende væk fra dit hjem. Ved udgangen af ​​weekenden detox, vil du føle et ryk af energi og fornyelse. Dit sind vil have klarhed og din krop vil have mere styrke. Gør dette for dig selv. Du fortjener det. Følg disse trin for en weekend detox og forny din krop og ånd.

Instruktioner

lørdag Detox

1 Begynd din lørdag morgen med en detox morgenmad og en tør krop børste. Vågn op lørdag morgen og strække i sengen. Lig der i et par minutter, og være opmærksom på din krop og sind. Forkæl din krop med en øjeblikkelig citron detox. Fyld et krus med varmt vand og en klemme i den ene halvdel af en citron. Følg denne interne udrensning med en tør pensel, strøg penslen mod dit hjerte. Tag et brusebad og spise en høj protein morgenmad med røræg og almindelig hel-hvede toast. Medtag et glas friskpresset appelsinjuice. Hvile og slappe af efter morgenmad med let musik og meditation.

2 Spis en mager frokost med friske grøntsager og efter frokost, giv dig selv en fuld organ spa. Påfør et ansigt og krop maske, mens du bruger en dyb conditioning maske eller leave-in let hen behandling. Brug neglebånd olie på dine fingre og tæer. Meditere under dit spa-behandling, mens du bruger dine foretrukne aromaterapi stearinlys eller røgelse. Skyl maskerne i et varmt bad og tage en lur eller hvile. Spis frisk ananas eller en banan for en midt på eftermiddagen snack.

3 Forbered en mager middag og nyde lørdag aften til dig selv. Læs en bog eller skrive i et roligt sted. Brug din journal til at afspejle dine tanker. Prøv at læse en god fiktion bog til at bære dig væk fra dine spændinger. Lyt til musik og nyde aftenen til dig selv. Tænk positive tanker og gentag positive bekræftelser. Giv dig selv en god hånd og nakke massage. Nyd et stykke frugt og et glas isvand.

søndag Detox

4 Spis morgenmad og gøre en kreativ aktivitet. Før morgenmad, forberede dit krus med varmt vand og citron. Fix morgenmad med to kogt æg og hel-hvede toast, med et glas tranebærsaft. Giv din krop en fuld tør børstning. Tag et brusebad med flere kolde sprængninger af vand. Har en kreativ aktivitet, såsom kunst og keramik. Hvis du kan sy eller strikke, kan du oprette noget til dig selv eller dit hjem. Slap af og nyde aktiviteten. Se, at det arbejde, du opretter bærer ingen stress eller pres på, hvordan det viser sig. Tænk positivt og nyd din kreative arbejde.

5 Forbered en mager frokost til søndag eftermiddag og tage en tur. Vælg kylling og grøntsager til søndag frokost med en kop varm te. Hvile og slappe af efter frokost. Tag en tur udenfor og forny din energi. Lad toksinerne fordampe og indånde den friske luft. Tag en lur eller hvile efter din tur.

6 Lav planer for den kommende uge. Spis ethvert valg af en lean middag søndag aften. Slap af efter middagen. Dette er slutningen af ​​din detox og dit sind vil være mere fokuseret og afslappet. Lav planer for den kommende uge, sætte mål ved hjælp af din dagsorden eller personlige dagbog. Brug denne tid til at reflektere og forny din energi. Meditere og føle fornyelsen. Tænk over hvordan du kan forny dit liv med positive ændringer såsom at spise sundere, fastsættelse af en brudt forhold, eller har bedre interpersonelle relationer på arbejdspladsen.

TIPS

  • Køb alle dine elementer er nødvendige før lørdag. Undgå at køre i løbet af en weekend detox. Trafikken er en øjeblikkelig kilde til stress.
  • Hold dig til tidsplanen og ikke tillader andre at afbryde din detox weekend. Fortæl andre i forvejen, at du har planlagt en weekend detox og har brug for at fjerne distraktioner og afbrydelser. Denne weekend er for dig. Dit sind og krop går igennem positive, sunde ændringer.
  • Må ikke blive afskrækket i dette program. Søndag formiddag kræver kreative arbejde, og selvom du måske ikke har talent for kunst, vil værdien af ​​kunst i detox processen inspirere og udøve din tankegang. Din tankegang bliver klarere, og du kommer til at arbejde uden stress. Denne aktivitet forbereder dig til en anden arbejdsuge. Tillad dig selv at se det bedste i dit arbejde, værdsætte, hvad du bidrager, og hvad du opretter.
  • Spis ikke junk fødevarer eller sukkerholdige lastet emner i denne weekend. Du må ikke drikke alkohol eller kulsyreholdige drikke. Undgå salt og fedtholdige stegte fødevarer. I weekenden detox, spiser kun magert kød, og være sikker på at få masser af frugt og grøntsager med frokost og middag. Du vælger de frugter og grøntsager indstillinger for dine måltider.
  • Lav planer om at gøre weekenden detox på regelmæssig basis.
  • Sørg for at spise kun sunde fødevarer og ikke planlægger at faste i weekenden detox.
  • Tag din medicin som foreskrevet. Tal med din læge, før du starter weekenden detox, hvis du ønsker at fjerne din medicin i løbet af denne udrensning.

        

Udgiv min kommentar