Fantacine.com

Kolon udrensning

Kolon rensning er blevet en populær metode til afgiftende din kolon. Fecal sagen kan bygge op i din kolon og forlade du føler træt, oppustet, sløv og træg. Udrensning din kolon kan forlade dig følelsen frisk og energisk, men den vigtigste grund til at rense din kolon er at skille dig af bakterier og farlige toksiner, der kan ophobes i kroppen og forårsage sygdom.

Fordele ved Kolon Colon Cleanser

DrNatura gør Kolon kolon sæbe. Indført i 1998, var det første kolon rensnings noteret på markedet. Kolon er et produkt, der hjælper med at rense ud af din kolon uden at give dig eksplosive afføring. Produkter, der indeholder magnesiumoxid eller produkter, der er ilt baseret kan forårsage alvorlige kramper og eksplosive, hyppig afføring. De afføring kan komme på uhensigtsmæssige tidspunkter og har du kørt i et badeværelse. Med Kolon, behøver du ikke at bekymre dig om uventede afføring og pinlige situationer.

Kolon er en blanding af 40 forskellige urter, der arbejder forsigtigt på tyktarmen. Nogle af de urter i tarm rensnings er: psylliumfrø, hørfrø, fennikel frø, lakrids rod, aloe vera, grapefrugt pektin, papaya frugt, glat elm bark, skumfidus rod, rabarber rod, lucerne, guar gum og pebermynte blade. Disse er alle sikre og naturlige urter, der ikke forårsager bivirkninger.

Kolon vil bidrage til at fjerne forurenende stoffer fra dit system, der kan forårsage bakterier opbygge-up, der fører til sygdomme og kolon problemer.

Sådan bruges

Kolon er en nem at bruge produktet. Der er ingen større liv ændrer man skal også have til at bruge det, fordi det tager kun fem minutter om morgenen, tage to til fire af de Kolon kapslerne samt drikke en af ​​de anbefalede fiber shakes. Så i aften, skal du drikke en kop urtete. Du behøver ikke at faste, er heller ikke en speciel diæt, der er påkrævet. Du kan spise de samme fødevarer, du normalt spiser og vil ikke nødt til at ændre din kost til at bruge Kolon. Blandingen af ​​urter og fiber er alt hvad du behøver for at komme din kolon renset ud og dine tarme bevæger sig mere effektivt.

Bekymringer

Der er nogle ting at overveje, når der træffes beslutning om et kolon rensnings. Kolon normalt ikke forårsage nogen bivirkninger, men der kan være nogle af de giftstoffer, som de er fjernet fra kroppen. De toksiner har potentiale til at forårsage influenzalignende eller kold-lignende symptomer, som de forlader din krop. Dette problem skal afhjælpe sig selv, så snart de toksiner elimineres. Ikke alle vil have denne reaktion, det varierer fra person til person. Lad din læge, hvis du begynder at opleve disse bivirkninger. Det er også en god idé at konsultere din læge før start et kolon rengøring proces, således at han er klar over, bør eventuelle bivirkninger ske. Han kan have anbefalinger til dig om udrensning.


        

Udgiv min kommentar