Fantacine.com

Sådan sammenligne Over-the-Counter Varme Pads

Over-the-counter varmepuder tilbyder en klar kilde til terapeutisk varme. Den bedste varmepude er den, der passer til dine specifikke behov, så før du går til at sammenligne varmepuder, forsøge at få en klar idé om, hvordan du skal bruge den. Måske du foretrækker at bruge varmepuden møde op i stedet for at fastsætte, eller du måske hellere have en plug-in elektrisk varmepude i stedet for en gel pad du skal mikrobølgeovn hver gang du vil varme. Du skal også tage hensyn til, om du skal bruge varmepuden til at behandle et relativt stort område, ligesom ryggen, eller et lille område som et håndled. Når du ved, hvordan du vil bruge varmepuden, er du klar til at sammenligne de forskellige muligheder.

Instruktioner

1 linje de varmepuder op side om side, hvis det overhovedet er muligt, at sammenligne dem. Start ved at sammenligne størrelsen af ​​varmefladen versus kropsdel ​​du ønsker at varme, og lagt væk eventuelle varmepuder, der ikke er af passende størrelse. Dernæst fjerne eventuelle varmepuder, der ikke er formet til at passe dig; nogle måske foretrække tykkere gel varmepuder, mens andre måske ønsker slankere pads, opvarmes af elektriske spoler uden gelen, der let kan svøbt omkring et lem.

2 Evaluer kontrollerne på varmepuder. Valg for at kigge efter, er en indbygget timer eller auto-sluk efter en vis periode af tid til at hjælpe med at reducere risikoen for utilsigtede forbrændinger. High-end varmepuder også give dig mulighed for at justere puden varme mellem flere niveauer. Hvis du foretrækker en mikrobølgeovn varmepude til én, der sættes i, kan du begrænse din søgning til kun de puder på dette punkt.

3 Gauge hvor lang snoren på hver varmepude er - du måske nødt til at bede om tilladelse fra butikken medarbejdere til at tage puderne ud af deres emballage til at gøre dette. Jo længere snor, jo bedre, da det giver en bedre chance for at lade dig komme langt nok væk fra stikkontakten for at finde et behageligt sted.

4 Liste over de varmepuder i rangorden baseret på de ovennævnte funktioner. Du kan finde det nyttigt at skrive de forskellige pads ned på et stykke papir, med din højeste præference i toppen af ​​listen. Dernæst notere prisen for hver varmepude. Endelig skal du vælge den mest ønskelige varmepude på den liste, du har råd til.


        

Udgiv min kommentar