Fantacine.com

Kan akupunktur Cure Barnløshed ?:

"En ud af syv par har svært opfatte," ifølge American Society for Reproductive Medicine, eller ASRM. Den ASRM forklarer videre, at "problemer med ægløsning er almindelige årsager til barnløshed, der tegner sig for ca. 25% af alle infertilitet tilfælde." Hvis du lider af infertilitet spørgsmål, er du bestemt ikke alene, og der er retsmidler. Akupunktur kan hjælpe med at løse dine infertilitet spørgsmål.

Fakta

Som i 2002, var der omkring 11.000 akupunktører i USA, ifølge American Cancer Society. Akupunktører skal have licens i 40 stater. Mange læger og tandlæger er ved at lære færdigheden af ​​akupunktur som supplement til traditionelle healing teknikker. Akupunktur behandlinger er typisk billigere end infertilitet behandlinger, supplere andre konventionelle metoder til behandling og er ofte dækket af mange private sygeforsikringsselskaber.

Fungere

Akupunktur korrigerer energi ubalancer, der findes i din krop ved at stimulere forskellige anatomiske point, eller akupunkter, gennem indsættelse af tynde, sterile nåle i de øverste lag af din hud. Akupunktur er næsten smertefri. Du kan behandles for en række sygdomme og tilstande, herunder infertilitet, depression, afhængighed og kroniske smerter. "En gennemgang af syv kliniske forsøg med akupunktur givet med ægoplægning i kvinder, der gennemgår in vitro fertilisering (IVF) tyder på, at akupunktur kan forbedre satserne for graviditet," ifølge en undersøgelse på National Center for Komplementær Alternativ medicin, eller NCAAM.

Teorier

Ifølge undersøgelser foretaget af Raymond Chang, MD, et. al., "det er logisk at hypotesen, at akupunktur kan påvirke ægløsning og frugtbarhed." Undersøgelsen konkluderer, at "fordi akupunktur er ugiftigt og forholdsvis overkommelig, dens indikationer som et supplement i assisteret reproduktion eller som et alternativ for kvinder, der er intolerant, udelukket eller kontraindiceret til konventionel hormon induktion af ægløsning fortjener seriøs forskning og udforskning."

Historie

Akupunktur er en gammel traditionel kinesisk medicin, der har været praktiseret i de asiatiske lande i omkring 2000 år. Ifølge NCCAM, "akupunktur blev bedre kendt i USA i 1971, da New York Times reporter James Reston skrev om, hvordan læger i Kina brugte nåle til at lette hans smerter efter operationen."

typer

Du er mest tilbøjelige til at modtage en af ​​to lægeligt forsket akupunktur behandlinger til brug med infertilitet spørgsmål. Disse er traditionelle akupunktur og elektroakupunktur. Traditionel akupunktur bruger tynde, sterile nåle, der er indsat i din hud og manipuleret af din praktiserende hænder for at frigive eventuelle energi blokeringer. Elektroakupunktur bruger tynde nåle, som er indsat i forskellige strategiske punkter i din krop, eller akupunkter, som derefter stimuleres med små elektriske impulser.

Advarsler

Få behandlinger fra en certificeret akupunktør at undgå mulige bivirkninger, herunder hepatitis B. Du kan også lide kortsigtede effekter, herunder milde hovedpine eller svimmelhed efter behandling, i henhold til American Cancer Society. Brug ikke elektroakupunktur, hvis du har en pacemaker eller andet elektronisk udstyr, da denne type akupunktur kan forstyrre de elektriske impulser. Tal med din læge, hvis du har alvorlige medicinske tilstande, før de undergik nogen akupunktur behandlinger.


        

Udgiv min kommentar