Fantacine.com

Sådan bruges Zoneterapi til behandling iskias

Sådan bruges Zoneterapi til behandling iskias


Zoneterapi er alternativet medicinsk praksis med at anvende tryk og massage på fødderne til at behandle andre dele af kroppen. Zoneterapi er almindeligt anvendt til behandling iskias, som er betændelse eller irritation af iskiasnerven, der løber fra ballerne ned på bagsiden af ​​låret.

Instruktioner

1 trække på hjælp fra en ven eller en autoriseret zoneterapeut at behandle din iskias. Du skal bruge en anden person til at hjælpe dig strække og immobilisere dine ben, samt finde den korrekte pres punkt på bunden af ​​din fod.

2 Find nerve refleks punkt for iskiasnerven, som er placeret på den piriform musklen lige foran hælbenet mod tæerne. Den piriform muskel strækker sideværts på tværs af bredden af ​​din fod.

3 Læg dig fladt ned på ryggen, når du bruger zoneterapi til behandling af iskias, helst på en robust massage eller undersøgelse bordet. Du skal være høj nok fra jorden, så din partner kan stå komfortabelt foran dig og hæve dine ben på samme tid.

4 Placer din partner på siden af bordet med ryggen til dig. Din partner skal være på samme side som den irriterede iskiasnerven. Har din partner bruge sin indvendige arm til langsomt løfte dine ben lige op i luften, med knæet kun let bøjet.

5 Løft dine ben, indtil smerten i din iskiasnerven vises, og derefter vende tilbage dine ben til bordet. Gentag denne bevægelse 10 til 15 gange, hæve dine ben højere hver gang, indtil nerven strækkes ud. Du skal føle smerten af ​​din iskias bevæger sig langsomt op dine ben, mod dine balder.

6 Har din partner bruge sin uden arm for at finde den piriform muskel i nærheden af din hæl, og tryk forsigtigt ved hjælp af hans fingre og håndflade. Du ønsker måske at bruge online ressourcer, såsom Ofesite.com, for at finde en zoneterapi diagram til at hjælpe dig med at identificere den præcise placering af piriform musklen (se Resources nedenfor).

7 Gentag denne øvelse efter behov for at behandle din iskias. Ved at strække ud iskiasnerven og påføre tryk på piriform muskel, mange mennesker oplever øjeblikkelig lindring fra smerter.

TIPS

  • Zoneterapi bør ikke anvendes til behandling af alvorlige sygdomme eller sygdomme. Hvis din iskias ikke forbedres med brugen af ​​zoneterapi, straks kontakte din læge.

        

Udgiv min kommentar