Fantacine.com

Typer af Siloer for affald

Typer af Siloer for affald


I 2008 amerikanere genereret 250 millioner tons affald, i henhold til Miljøstyrelsen. Det beløber sig til 4,5 pounds af papirkurven hver dag for hver person i landet. Men mange lokalsamfund, virksomheder og enkeltpersoner at skære ned på papirkurven ved at reducere dens kilde og genbrug. Forskellige typer af skraldespande bruges til at gemme papirkurven, indtil det er bortskaffet.

Skraldespand

"Trash can" er en generel betegnelse, der gælder for en bred vifte af beholdere konstrueret til at holde enten bolig eller kommerciel affald. De er som regel lavet af metal eller plast, men kan også være fremstillet af træ eller gummi. Størrelser spænder fra 5 til 50 gallons eller mere. Et skridt papirkurven tillader nogen til at åbne dåsen ved at træde på en løftestang. Andre berøringsfrie skraldespande bruger bevægelse infrarød eller sensor-teknologi til at åbne, kan så du ikke behøver at røre ved bin selv. "wheelie placeringer" har hjul på dem for at gøre dem lettere at flytte. Skraldespande er normalt placeret i køkken, badeværelse og kontor. De er også kendt som skraldespande, affaldsspande, skraldespande eller wastebaskets.

dumpster

Dumpsters er store stål trash beholdere konstrueret til at blive tømt i en skraldebil. Typer af dumpsters omfatter frontlæssere, bag læssere og roll offs.

Frontlæssere bruges ofte af kommercielle eller industrielle virksomheder, og er lavet til at blive tømt i front-loading skraldevogne. Front-loading skraldevogne bruger en automatiseret gaffel på forsiden af ​​lastbilen for at hente den dumpster, løft den over lastbil og vend det på hovedet, så den kan tømmes ind i lastbilens tragt.

Som navnet antyder, er bageste hjul beregnet til at blive tømt ind bag-loader skraldebiler. Det er de lastbiler fleste mennesker tænker på, når de tænker på skraldevogne. De har en åbning i ryggen, hvor papirkurven er kastet. Rear-loader placeringer er lavet for at passe en rille i lastbilen. Lastbilen bruger en kæde eller kabel system til at vende loader løbet så papirkurven kan glide ind i tragten. Roll-off beholdere er normalt anvendes til oprydning store projekter som bygning eller nedrivning. Roll-off lastbiler bruge et kabel-og-spil-system til at trække en fyldt affaldscontainer på lastvognen. Roll-off dumpsters er beregnet til at bære kun fast affald. Giftige stoffer, farlige stoffer, sprængstoffer, biomedicinske forsyninger, og flygtige væsker er ikke tilladt i dem.

Genbrug

Genvindingskurve giver dig mulighed for at sortere affald i forskellige kategorier til genbrug. Dette kan omfatte avis og magasiner, pap, glas, aluminium, tin og plast, alt efter hvor du bor. Siloer kommer i forskellige størrelser beregnet til brug i hjemmet eller offentlig samling. Nogle hjem og kontor beholdere kan stables for at spare plads. Bins har forskellige farvede placeringer, der kan bruges til at gøre sortering varer nemmere. Genvindingskurve indeholder ofte en genbrug symbol på dem for at skelne dem fra andre beholdere, der anvendes til at indsamle skrald.


        

Udgiv min kommentar