Fantacine.com

Hvad er årsagerne til en udslæt fra Limes?

Hvad er årsagerne til en udslæt fra Limes?


Limes er citrusfrugter. Når du spiser limefrugter eller udsætte din hud til limesaft, er det muligt at udvikle en udslæt. Som med enhver dårlig reaktion, bør du skylle området med vand og holde øje med det. Hvis det ikke går væk efter et par dage, søge lægehjælp.

forbrændinger

Håndtering limefrugter og derefter gå ud i solen kan forårsage en tilstand kendt som "forbrændinger" (se Referencer 1 og se Referencer 2, "diskussion"). Kombinationen af ​​sollys og limesaft, eller de naturlige olier på kalk huden, kan forårsage hududslæt. Denne brænde kan være mild eller alvorlig, og kan ligne en kemisk forbrænding (se Referencer 2, "SAMTALE" para. 2).

allergier

Spise limefrugter kan resultere i en allergisk reaktion ligner andre fødevareallergier, som regel at den pågældende person til at bryde ud i et udslæt eller nældefeber (Se Referencer 3, "Klinisk erfaring-IgE-medierede reaktioner" para. 1).

Citronsyre Intolerance

Nogle folks kroppe er ikke i stand til at fordøje citronsyre i limefrugter. Nogle symptomer rapporteret af dem med en citronsyre intolerance omfatter gastrointestinale problemer, diarré, sår, og hududslæt (Se Referencer 4 "Intolerance versus allergi" sidste stykke og Referencer 5, stk. 5).


        

Udgiv min kommentar