Fantacine.com

Retsmidler for Cottonwood Tree Allergier

Retsmidler for Cottonwood Tree Allergier


Ifølge treeallergies.co.cc, lider næsten 75 millioner amerikanere fra sæsonbetonede allergier, herunder dem, der vedrører træer og træer pollen. Træ allergi kan være vanskelige at bekæmpe, da træer udsender en stor mængde pollen over et stort område. De starter typisk at producere pollen allerede i januar i det sydlige USA eller så sent som i maj i den nordlige del af landet.

Undgå Tree Pollen

Dr. Arthur Schoenstadt, en familie læge, anbefaler, at træet allergikere undgå at gå udenfor på visse tider af dagen, hvor pollental tendens til at være størst. Typisk betyder opholder sig indendørs 05:00 til 10:00 Men Dr. Schoenstadt tilråder, at træet pollen er lavest efter en kraftig regn. De, der har træ allergi bør bo indendørs så meget som muligt og bruge hjemme eller bil klimaanlæg i stedet åbne vinduerne.

Hold Tøj og kæledyr fri for Pollen

Dr. Arthur Schoenstadt advarer om, at pollen let kan transporteres med mennesker og kæledyr kommer ind fra udendørs. Husdyr skal være badet ofte eller holdes udendørs. Dr. Schoenstadt anbefaler yderligere tørring af tøj i en tørretumbler, snarere end på en tørresnor, efter vask dem. Ifølge FamilyDoctor.org, det er til gavn for brusebad efter at være udenfor i længere tid under træet allergi sæsonen.

Medicin

Ifølge FamilyDoctor.org, er der to typer af medicin anvendes til behandling tree allergier. Den ene er antihistamin, der fungerer bedst, når de anvendes før de går udendørs. Antihistaminer, der hjælper lindre løbende næse og kløende, rindende øjne, kommer i over-the-counter og receptpligtig styrker. De kan producere nogle bivirkninger, især døsighed. Decongestants kan hjælpe med at lindre tilstoppet næse, der ofte ledsager træet allergi. Ifølge FamilyDoctor.org bør dekongestanter kun anvendes midlertidigt, for de bedste resultater. De er tilgængelige i håndkøb.

Nasal Cleansing

Ifølge HealingDaily.com, næseskylning med en saltvandsopløsning blandet i en neti pot flushes pollen og andre irriterende stoffer ud af de nasale passager. De, der lider fra Cottonwood træ allergi, eller andre typer af sæsonbetonet allergi, kan klare deres næsehulen ved at skylle dagligt ved hjælp af denne særlige pulje, der er opkaldt efter den indiske praksis nasal udrensning. Nasal udrensning kan dramatisk rydde op overbelastning. Neti potter er tilgængelige på de fleste apoteker, helsekost butikker og online.


        

Udgiv min kommentar