Fantacine.com

Sådan Clear en Stoppet næse

Sådan Clear en Stoppet næse


Tilstoppet næse er et almindeligt symptom på en kold, allergi og influenza. Det sker, når blodkarrene og nasale fartøjer svulme med overskydende væske. Ifølge Medline Plus, denne betingelse er alvorlig til babyer, fordi det griber ind i fodring. Heldigvis er der løsninger, der kan lindre en stoppet næse hurtigt. Disse omfatter damp gnider, spray og medicin.

Instruktioner

1 Skyl din næse med en over-the-counter nasal decongestant spray. Bruger sprayen omhyggeligt, men. Ifølge Dr. James T. Li på Mayo Clinic hjemmeside, effektiviteten mindsker betydeligt efter cirka tre dage med konstant brug. Du kan også prøve ikke-medicinerede saltvand spray, som er dybest set en blanding af salt og vand.

2 Placer en luftfugter i lokalet. Denne enhed producerer en tåge, der kan hjælpe med at lindre en stoppet næse. Sørg for, at luftfugtigheden ikke er for lav eller for høj, men; luftfugtighed kan skabe flere problemer, såsom kløende øjne eller kondens på vægge.

3 Brug en damp rub. Gnider indeholder ingredienser som menthol, kamfer og eukalyptus er standby kolde retsmidler, der hjælpe med at lindre en stoppet næse. Producenter af disse salver anbefaler gnide dem på dit bryst, nakke eller ryg, så du kan trække vejret i dampene. De har ikke anbefale at sætte salven i dine næsebor.

4 Overvej medicin for forkølelse og influenza. Disse omfatter normalt dekongestanter, der vil lindre en stoppet næse midlertidigt.


        

Udgiv min kommentar