Fantacine.com

Sund kost for Bipolar & depression

En sund kost er vigtigt at holde en krop kører som det skal, både fysisk og mentalt. På trods af hvad mange tror, ​​en sund kost er nøglen til at overvinde eller beskæftiger sig med depression. Med de rette næringsstoffer, kosttilskud og vitaminer, kan en person se hans eller hendes humør forandring natten over. Det er vigtigt at holde konsistent med en sund kost for at holde stemningen stabiliseret.

Inhibitors

MAO-hæmmere og tyramin ofte er ordineret til mennesker, der er diagnosticeret med bipolar lidelse. Det eneste problem er, at disse næringsstoffer ofte forårsage højt eller lavt blodtryk og diarré. Det er vigtigt at spise fødevarer med højt MAO-hæmmere, men se mængden af ​​tyramin som forbruges samtidig; dette er, hvad der forårsager problemerne. Fødevarer som ost og vin ofte er høj i tyramin, fordi det findes i fødevarer, der er i alderen. Andre steder at finde tyramines omfatter yoghurt, creme fraiche, tørrede fisk, lever, vildt, saltet fisk, linser, aubergine, sne ærter og sojabønner.

Omega-3

Fedtsyrer gøre en række gode ting for kroppen. Omega-3 er en fedtsyre, der hjælper med at kontrollere humørsvingninger samt bekæmpelse diabetes og hjertesygdomme. Omega-3 kan findes i sådanne fødevarer som avocado, røde blommer, figner, rosiner, hindbær, øl, kaffe, cola og te. Husk, at de seneste rapporter fra BBC har fundet, at det er vigtigt at afbalancere mængden af ​​omega-3 med mængden af ​​Omega-6 forbruges til at have det bedste resultat. Omega-6 findes i mange olier som sesam og solsikkeolie.

Lithium

Lithium er ofte ordineret til bipolar lidelse syge, fordi det er en stemning stabilisator. Det styrer de op-og nedture med tæt tilknytning til den psykiske sygdom. Det er imidlertid vigtigt at have en balanceret salt indtag når forbrugende lithium fordi det stabiliserer effekt lithium har. Indtager for meget lithium kan være farligt, som ofte forårsager problemer med nyrerne. Koffein bør også undgås, fordi det vil forårsage lithium at reagere anderledes end det burde.


        

Udgiv min kommentar