Fantacine.com

Tegn og symptomer på Pre-Diabetes

Pre-diabetes er angivet med blod glucose niveauer, der er konsekvent højere end gennemsnittet. Som tiden går, disse højere end normalt blodsukkeret stiger, indtil de er høje nok til at kvalificere sig som diabetes. Mens de fleste præ-diabetikere ikke oplever symptomer, er der flere advarselstegn, der kan forudsige præ-diabetes.

svangerskabsdiabetes

Kvinder, der har oplevet blodsukker under graviditeten, der var høj nok til at kræve behandling for svangerskabsdiabetes har en øget risiko for præ-diabetes.

Levevis

Personer, der er overvægtige og føre en stillesiddende livsstil er mere tilbøjelige til at have pre-diabetiske blodsukkeret.

Etnicitet

Visse racer er mere tilbøjelige til at højt blodsukker end andre. Personer, der har Afrika, Native American, Hispanic, asiatiske eller Pacific Island etnisk arv har en tendens til høje blodsukkerniveauer, og bør testes regelmæssigt.

Familie

Diabetes er en arvelig tilstand, så personer med nære familiemedlemmer, der har diabetes ofte diagnosticeret med præ-diabetes.

Hud

Et synligt tegn på, at en person er i fare for pre-diabetes er tilstedeværelsen af ​​en bestemt type hud i nakken eller armhulerne. Huden, der forudsiger præ-diabetes er tyk, mørk og fløjlsagtig.


        

Udgiv min kommentar