Fantacine.com

De bedste måder at tage Nettle

De bedste måder at tage Nettle


Nettle er en urt, der har været anvendt siden middelalderens Europa. Det er blevet undersøgt og dokumenteret effektiv til at lindre symptomerne fra forhold som urinvejsinfektioner, høfeber og prostata problemer. Fastlæggelsen af, hvad er den bedste metode til at tage brændenælde afhænger symptomerne. Rådfør dig med en læge, hvis du er usikker eller følg produktets anvisninger.

allergier

Tag 300 mg frysetørret brændenælde to gange om dagen i kapselform. Ifølge Langone Medical Center, er dette beløb blevet undersøgt og vist sig at være effektiv til behandling sæsonbetonet allergi som høfeber.

Prostata

Benign prostatahyperplasi (BPH) behandles med brændenælde i de europæiske lande, og er særlig effektiv, når det tages med Savpalme. Tage 3 til 4 gram tørrede blade i kapselform, tre gange om dagen.

Blødende

Bland lige dele af brændenælde, timian, vinstok og galangal og anvende det topisk til sår for at stoppe blødningen. Disse urter arbejde sammen som en effektiv blod prop.

Urinvejsinfektioner

Hæld 3/4 kop kogende vand over 4 tsk. af tørrede blade og stejle for 4 minutter at lave en te. Drik 4 kopper om dagen for at hjælpe med at forbedre urinvejsinfektion symptomer. Dette fungerer endnu bedre, når det kombineres med vitamin C og tranebærsaft.


        

Udgiv min kommentar