Fantacine.com

Kosttilskud, Trigger Theta hjernebølger

Kosttilskud, Trigger Theta hjernebølger


Når vi dagdrømmer eller nikke til at sove, går vi den fredelige "theta" brainwave tilstand naturligt. Der er flere naturlægemidler kosttilskud, der udløser theta brainwave stater og anvendes til at behandle en række stressrelaterede lidelser, fra søvnløshed til angst og mild depression.

Perikon for depression

Perikon vokser vildt i mange vestlige stater i USA og i dele af Europa. Det har været anvendt som et husråd i tusinder af år.

Hvordan Perikon Works

Det aktive stof i denne urt, hypericum, ligner ingredienser i findes i syntetiske antidepressiva. En af dens virkninger er at øge theta hjerneaktivitet.

Valerian Root for Angst og Søvnløshed

Valerian rod kommer fra en flerårig plante, Valeriana officinalis. Den vokser vildt i hele Europa, hvor jorden er fugtig. Valerianerod ekstrakter er blevet anvendt i de europæiske kulturer i århundreder til at behandle søvn og nervøse lidelser.

Sådan Baldrian Works

Baldrian virker kemisk ved binding benzodiazepinreceptorer i hjernen. Denne handling frembringer virkninger svarende til Valium og andre syntetiske beroligende midler, men er mildere og ikke-vanedannende i baldrian. Øget fredelige alfa og theta bølger er bivirkninger af denne kemiske handling.

Kava Kava for Sleep og angst

Kava Kava vokser naturligt i Polynesien. Fiji og andre sydlige Stillehav kulturer bruge det i religiøse ritualer og stammefolk politiske transaktioner. Det har en dybt beroligende og beroligende effekt på sindet.

Sådan Kava Kava Works

GABA (Gaba) er en vigtig neurotransmitter hjælper at aktivere theta og delta hjernebølger. Kava Kava hjælper aktivere GABA. EEG undersøgelser viser en markant stigning i theta og delta hjerneaktivitet i fag under indflydelse af denne urt.


        

Udgiv min kommentar