Fantacine.com

Sådan diagnosticere Inflammatorisk brystkræft

Inflammatorisk brystkræft (IBC), er en usædvanlig form for brystkræft stede i mindre end 5 procent af alle tilfælde brystkræft, ifølge IBC Research Foundation. IBC er især farligt, fordi kræftcellerne aggressivt blokere lymfekar i brystet, hurtigt spredt over hele andre dele af kroppen og er ofte udiagnosticeret. Ifølge BreastCancer.org, den gennemsnitlige alder for IBC diagnose er 57 for hvide kvinder og 52 for African American kvinder - fem år yngre end gennemsnitsalderen for anden kræftdiagnose. Det er vigtigt at forstå IBC symptomer og søge behandling straks.

Instruktioner

Trin til Diagnose

1 Undersøg bryster regelmæssigt og se efter symptomer som pludselig hævelse, kløe, pink eller rød hud med en orange-skræl type tekstur, fortykkede hudområder, brystvorte tilbagetrækning, brystvorte udledning (måske eller måske ikke være blodig), unormal varme, smerte at røre ved, og skift af bryst farve.

2 Lav en aftale med din læge, hvis du udvikler symptomer. IBC er aggressiv og symptomer kan forværre i løbet af få uger. En læge vil foretage en række tests, og efter analyse vil foreslå passende behandlinger.

3 Få en mammografi. IBC blokke lymfekar og resulterer i hævelse og fortykkelse af huden. En mammografi vil afsløre dette symptom.

4 Foretage en biopsi. Under denne procedure, vil lægen fjerne noget af den berørte brystvæv til undersøgelse. Hvis lægen finder IBC til stede, vil han foreslå yderligere tests for at bestemme omfanget og alvoren af ​​sygdommen.

5 Anmodning en MRI. Ifølge BreastCancer.org, en bryst MRI er den mest effektive billeddannelsesteknik rådighed til at bestemme, om kræften har spredt sig. Baseret på resultaterne, vil lægen bestemme den mest effektive behandling.

TIPS

  • Siden IBC danner i lag, kan du eller din læge ikke føler en særskilt klump under en brystundersøgelse. Ifølge IBC Research Foundation, symptomerne på IBC ligner mastitis, en bryst-infektion. Nogle læger, der ikke anerkender IBC, vil ordinere antibiotika til at behandle dine symptomer. Hvis du ikke kan se en forbedring efter at have taget antibiotika i en uge, anmode om en biopsi.

        

Udgiv min kommentar