Fantacine.com

Endokrinologi & Bone Disease

Endokrinologi & Bone Disease


Endocrinology anvendes i diagnosen af ​​knoglelidelser.

Endokrinologi

Endokrinologi er er et område af medicinsk praksis, der involverer diagnosticering og behandling af hormonelle og forstyrrelser.

knoglesygdom

Der er hundredvis af lidelser, der påvirker knogler. Disse kan være forårsaget af cancer, ernæring og livsstil, eller metaboliske og hormonelle problemer. I nogle tilfælde årsagerne kan være ukendt.

Osteoporose

Osteoporose er et eksempel på en knoglesygdom, for hvilken en endokrinolog kan tilkaldes. Hormoner såsom østrogen eller andre hormonlignende medicin er godkendt til forebyggelse og behandling af osteoporose spille en rolle i behandlingen.

Bone Inflammation

Endokrinologi kan også være involveret i diagnosen af ​​knogle betændelse. For eksempel blodprøver, der kontrollerer for alkalisk phosphatase, et enzym afgørende for knoglevækst, ville blive anvendt ved diagnosticering af Pagets sygdom, den mest almindelige form for knogle inflammation.

Overvejelser

Knoglerelaterede problemer er normalt påvises som et resultat af flere rutinemæssige medicinske procedurer. Endokrinologi kan medføre en mere detaljeret diagnose gennem hormonelle, blod og metaboliske tests.


        

Udgiv min kommentar