Fantacine.com

Hvordan man behandler cervikal dysplasi Naturligvis

Hvordan man behandler cervikal dysplasi Naturligvis


Cervikal dysplasi er en præcancerøse vækst af unormale celler på livmoderhalsen, som normalt opstår hos kvinder i alderen 25 til 35. Da ubehandlet cervikal dysplasi kan føre til kræft i visse alvorlige tilfælde, er det vigtigt at behandle den cervikale dysplasi tidligt og følge op med en læge hver tre til seks måneder. I nogle tilfælde kan fysisk behandling for cervikal dysplasi anvendes sammen med medicinsk behandling.

Instruktioner

Naturlig Tea for cervikal dysplasi

1 Brew og drikker daglig en urtete ved at placere de første fem ingredienser i kogende vand, derefter simre i fem minutter. Strain ud urter og drikke te. Te øger immunsystemet med echinacea og falsk indigo rod, og regulerer det reproduktive system med Vitex bær. Calendula blomster helbrede livmoderhalsen. Burre modererer mængden af ​​østrogen i kroppen som for meget kan forårsage cervikal dysplasi og visse former for kræft.

2 Tag en folinsyre supplement dagligt. For at undgå risiko for fosterskader, bør alle kvinder i den fødedygtige tage folinsyre dagligt alligevel, og dette vigtige vitamin findes i grønne bladgrøntsager kan hjælpe helbrede cervikal dysplasi så godt.

3 Indsæt tea tree stikpiller, købes i helsekostforretninger, i vagina dagligt. Tea tree er kendt for at heale kroppen og dens interne brug kan hjælpe helbrede vaginal infektioner, såsom dem, der forårsager cervikal dysplasi.

4 Rygestop. Kvinder, der ryger har en langt højere risiko for cervikal dysplasi.

5 Undgå naturlig og kunstig østrogen, herunder findes i p-piller. Kvinder på p-piller har en højere risiko for cervikal dysplasi.

6 Brug kondomer til prævention, hvis du er seksuelt aktive. Der er tegn på, at nogle tilfælde af cervikal dysplasi er forårsaget af HPV (human papillomavirus), som spreder sig fra person til person under seksuel kontakt. Kondomer hjælpe med at forhindre spredning af HPV.

TIPS

  • Spis økologiske produkter og hormon-fri kød for at undgå muligheden for miljø- østrogen eller toksin forurening forværre cervikal dysplasi.
  • Fordi cervikal dysplasi kan være en alvorlig tilstand, der fører til meget invasiv cancer, søge lægehjælp og få ordentlig opfølgning efter en diagnose af cervikal dysplasi for at undgå komplikationer.

        

Udgiv min kommentar