Fantacine.com

Sådan Care for fibrocystisk bryster

Fibrocystiske bryster er en smertefuld kronisk tilstand (også kaldet, noget misvisende, en sygdom), der påvirker op til 60 procent af amerikanske kvinder. Betingelsen forårsager brysterne til at føle lumpy eller ropy. Det har tendens til at forværre i løbet af en kvindes menstruationscyklus, og kan beskrives som en brændende fornemmelse, der gør selv den fjerneste berøring ondt.

Der er nogle foranstaltninger kvinder kan tage for at lindre ubehaget ved fibrocystisk bryster, hvoraf nogle er så simpelt som at undgå et par fødevarer.

Instruktioner

1 Rediger din kost. Noget inflammatorisk eller sur, såsom koffein, te, chokolade, tomatjuice, vil forværre cyster i brysterne og få dem til at blive mere smertefuld. Dr. Dixie Mills, FACS, af kvinder til kvinder anbefaler efter et lavt fedtindhold, lavt hvidt sukker / mel, lav alkohol / koffein, high-vegetabilsk kost. Kosten er meget den samme som anbefales til folk med sure opstød, så hvis du har brug for en enkel kost plan, kigge efter det.

2 Brug en søvn bh. Bryster er ofte meget bud natten og en sove bh vil holde dem tæt til kroppen og forebygge smerter.

3 Brug hormoner. Fordi cyster i brysterne reagere kraftigt på hormonelle svingninger, MedicineNet.com finder, at mange kvinder finder lindring ved at tage en p-piller eller bruger Nuva-Ring eller en anden hormonal prævention medicin.

4 Tag acetaminophen eller andet smertestillende efter behov, og som anvist af din læge.

5 Har regelmæssige bryst eksamener udført af din læge og udføre dine egne månedlige eksamener. Fibrocystiske bryster kan gøre det svært at opdage brystkræft, så det er vigtigt at vide, hvad der er normalt for dine egne bryster. Ifølge Mayo Clinic, betingelsen imidlertid ikke, øger chancerne for at få brystkræft, medmindre anden unormal cellevækst er også til stede i brysterne.

TIPS

  • Hvis dine bryster har hårde smertefulde cyster, se din læge. De cyster skal muligvis drænet.

        

Udgiv min kommentar