Fantacine.com

Hvordan kan nogen få Mercer sygdom?

Navnet

Mercer sygdom faktisk ikke eksisterer; når folk taler om Mercer sygdom, er de faktisk at henvise til MRSA. Denne forvirring skyldes sandsynligvis en misforståelse eller viden om, hvordan man udtaler MRSA.

Baggrund

MRSA er en infektion, der er forårsaget af bakterier Staphylococcus aureus. Denne bakterie forårsager normalt staph infektioner, men der er en særlig stamme af denne bakterie, der er resistent over for antibiotika; Det er denne særlige stamme af bakterier, der forårsager MRSA. MRSA står for methicillin-resistent Staphylococcus aureus. Som anført af sit navn, er det forårsaget af, at særlige bakterier, og det er nonresistant for antibiotika, hvilket betyder, at det kan være fatalt.

kontraherende MRSA

Fordi MRSA er en bakterie, kan det kontraheret nemt. Bakterierne er normalt spredes af en person, der bærer sygdommen, og når de får nogen af ​​deres kropsvæsker (sved, spytte eller blod) på alle overflader andre mennesker kan komme i kontakt med. Bakterierne skal have et sted at komme ind i kroppen og gå ind i blodet, så det kan komme ind gennem nedskæringer, skrammer, sår eller endda områder af huden, der er svage eller brudt. De ældre er særligt følsomme over for MRSA på grund af deres tyndere hud, og folk med psoriasis og eksem er også på et højere risiko for at pådrage bakterier.

Fælles Steder at Kontrakt MRSA

MRSA er generelt indgået på hospitaler. Dette er fordi folk på et hospital, generelt har en sænket immunsystem og de bliver håndteret af en sygeplejerske, der kan bære bakterierne fra en inficeret person til en ikke-inficeret person. Der er mange steder for bakterier til at træde ind i kroppen, når nogen er på hospitalet; såsom gennem et kirurgisk sår, et hul i armen fra en IV, et kateter, en pause i huden forårsaget af et skud eller ethvert andet område af huden, der er kompromitteret på grund af hospitalsbesøg.
Et andet sted, som huser MRSA er gymnastiksalen. Folk sved på gym, så hvis en person, der er inficeret med MRSA sveder på en maskine, og derefter en anden kommer og sidder på denne maskine og får sved på deres hud, bakterier har potentiale til at komme ind i gennem huden og forårsage en MRSA infektion i denne person. Det er vigtigt, når du er på gym, du tørre ned alle dine maskiner, før du bruger dem.


        

Udgiv min kommentar