Fantacine.com

Sådan hypnotisere nogen til Rygestop

Sådan hypnotisere nogen til Rygestop


Nogle magtfulde interessegrupper ønsker de fleste mennesker at associere hypnotisører med scene handlinger og harmløse gags. Det er dog et gennemprøvet værktøj til at skabe positiv forandring og er anerkendt som sådan i lovgivningen i nogle stater.

Instruktioner

1 indsamle oplysninger om adfærd. Før hoppe ind i en trance formation, forstå detaljerne i adfærd, der skal ændres. Den mest relevante oplysninger vil være de udløsende faktorer for rygning og værdierne opnået fra rygning. Selvom dette kan lyde mærkeligt, vil folk finde, efter en lille selvransagelse, at der var nogle positive hvorfor de begyndte at ryge, om det var til at passe sammen med en vis menneskemængde, at se cool eller noget andet.

2 Angiv den ønskede tilstand. Prøv at fremkalde detaljer om kundens ønskede resultat. dette vil naturligvis omfatte ikke at ryge, men kunden bør blive bedt om at sætte nogle positive elementer i hendes billede, såsom hobbyer hun kunne begynde at fylde hendes tid, eller hvordan hun vil bruge de penge, hun sparer på cigaretter. fremkalde også nye adfærdsmønstre, der vil give de værdier, som rygning tidligere tilbudt.

3 Fremkald en trance. Der er uendelige måder at sætte en klient i trance, fra at læse en scripted induktion til at bruge komplekse metaforer og beroligende sprog og den klassiske guldur. Selvom nogle mennesker kan modstå hypnose, kan alle blive hypnotiseret, hvis de er villige. Tegn på en trance omfatter langsommere vejrtrækning, øget suggestion og mulig katalepsi.

4 Neutraliser udløser. Når klienten er i en trance, neutralisere rygning udløser fremkaldes i trin 1. Direkte kunden at forestille aftrækkeren og derefter knytte det til andre adfærd udover rygning, ideelt dem i det ønskede resultat. Dette tager nogle kreativitet på hypnotisør side, men i det mindste, bør forbindelsen mellem aftrækkeren og rygning være brudt.

5 Fremhæv værdierne. For hypnoterapi med held ændre en adfærd, værdien af ​​den problematiske adfærd skal bevares. Med andre ord, i stedet for at spørge personen til at give op, hvad det var, han fik ud af at ryge, han skal tilbydes de samme værdier gennem nye, positive adfærd. Tilskynde disse adfærdsmønstre ved at gøre dem levende i fantasien af ​​klienten og oprettelse udløser for dem.

TIPS

  • Selv om det er muligt at lære hypnose fra bøger eller online artikler, er der ingen erstatning for oplevelsen af ​​at øve med en mentor eller tage en interaktiv hypnoterapi klasse.

        

Udgiv min kommentar