Fantacine.com

Hvad Vitaminer Har Rygere brug for?

Hvad Vitaminer Har Rygere brug for?


Rygning kan ikke kun føre til alvorlige sygdomme som lungekræft og hjertesygdomme, men også øger produktionen af ​​frie radikaler i kroppen, som kan forårsage celle og vævsskader. Ifølge mothernature.com, er frie radikaler den menes at forårsage aldring i mennesker. For at bekæmpe virkningerne af frie radikaler, kan du tage en række kosttilskud.

vitamin E

Rygning forårsager ardannelse, kolesterol og calcium til at danne på væggene i blodårerne. Disse indskud blokere blodcirkulationen og i sidste ende kan føre til hjertesygdomme. Ifølge mothernature.com, der tager op til 200 internationale enheder af vitamin E kan stoppe eventuelle skader opstår. Vitamin E kan findes i fødevarer som søde kartofler, grønkål og solsikkefrø, men skulle blive spist i meget store mængder for at være effektiv. Tager et supplement er derfor et bedre alternativ.

vitamin C

Ifølge mcvitamins.com, hvis du ryger en pakke cigaretter om dagen, din krops niveau af C-vitamin er 40 procent lavere som for en ikkeryger. På grund af lav vitamin C niveauer, er rygere oftere syge end ikke-rygere. Når du ryger, din krop accelererer hastigheden, hvormed det nedbryder vitamin C. Rygere bør tage dobbelt eller tredoble mængden af ​​C-vitamin, som ikke-rygere forbruge bare for at holde deres immunsystem i Takt. Forbrugende fødevarer rige på C-vitamin er også nyttigt. Fødevarer rige på C-vitamin omfatter appelsiner, peberfrugter, rosenkål og jordbær.

vitamin B

Rygning forringes sund hud, øjne, væv og nerver, og det sænker mængden af ​​B-vitaminer i kroppen. Tage B-vitaminer kan bekæmpe negative virkninger af rygning. Når du ryger, det skader din huds kollagen og din hud begynder at kigge rynket og overfladisk. Tager vitamin B5, også kendt som Pantothensyre kan bekæmpe dette. Vitamin B6, også kendt som pyridoxin, er nødvendig for at metabolisere protein og kulhydrater, som er en proces, at rygning blokke.

Multivitamin

Rygning dræner kroppen for alle vitaminer og mineraler. Tage specifikke kosttilskud vil hjælpe med dette, men du bør også tage en daglig multivitamin på toppen af ​​disse til at hjælpe med at genoprette ernæringsmæssig ubalance. Calcium, beta-caroten, niacin og biotin er blot nogle af de ernæringsmæssige behov hos rygere. En multivitamin som også har mineraler vil dække et bredt spektrum af disse.


        

Udgiv min kommentar