Fantacine.com

Pool Klor & Acne

Pool Klor & Acne


Der er modsatrettede teorier om virkningerne af pool klor på din hud. Nogle mennesker med acne er tilbageholdende med at tage en dukkert i poolen, fordi de er bange for, at klor vil irritere deres hud eller gøre tilstanden værre. Andre mener, klor hjælper tør deres acne op, så de elsker at tage en svømmetur på grund af, hvad det gør for deres hud.

Hvad er Klor?

Klor er et naturligt element, som er en af ​​de mest kraftfulde og effektive måder kæmper E. coli bakterier almindeligvis findes i vand, er ikke korrekt filtreret. Klor bruges i vand-rensningsanlæg til at hjælpe rent og filtrere vandet; det tjener det samme formål i svømmebassiner. Det virker ved at nedbryde fedt i celler af bakterier og mikroorganismer, hvilket gør dem uskadelige.

Hvordan Pools påvirke hud

Mængden af ​​klor til stede i en swimming pool har meget lille effekt på huden. De fleste mennesker ikke mærke nogen forskel i deres hud efter svømning i en pulje. Tør, kløende hud efter svømning er mere sandsynligt skyldes at være i vandet i længere tid. Vand opløses naturlige olier i huden, der forårsager tørhed. Lejlighedsvis vil det også forårsage små udslæt-lignende bump eller sprækker, som fører til den tørre, kløende hud, som mange mennesker forbinder med chlor. De, der har meget følsom hud kan opleve dette mere alvorligt som følge af klor i vandet.

Hvordan Pools Affect Acne

Klor dræber bakterier, og acne skyldes en ophobning af bakterier. Trods den manglende videnskabelige beviser hævder klor har en positiv effekt på acne, har mange mennesker med acne hævdet, at svømme i en chloreret pulje har hjulpet rydde op deres hud og tørre op deres acne.

bare at være i vand i lange perioder, kan imidlertid være ansvarlig for at hjælpe midlertidigt rydde op acne. Overskydende olie oprustning i huden bidrager til acne, så at være i vandet, vil hjælpe tørre overskydende olie og fjerne bakterier. Dette kan også gøre acne værre i det lange løb. Udpræget tør hud kan midlertidigt nedsætte mængden af ​​acne du har, men når det skaber endnu mere olie for at kompensere for sit tab, kan acne vende tilbage.

Beskyt din hud

Der er flere ting, du kan gøre for at beskytte din hud mod udtørring for meget, selv om du har bemærket din acne er forbedret. Hvis du opdager, at din hud er irriteret efter svømning, holde det ekspanderet er en god måde at holde din hud afbalanceret og at hjælpe Slough væk enhver klor, der kan være tilbage på din hud. Det er også vigtigt at holde din hud renset og fugtet at udligne enhver tørhed eller irritation forårsaget af svømning.

Tjek Pool pH-niveauer

Hvis en pulje er korrekt chlorerede, vil pH-niveauerne være mellem 7 og 8. Hvis der er for meget klor, vil det sandsynligvis irritere huden. Den irritation afhænger af din hudtype. Nogle mennesker vil simpelthen opleve mere tør end normalt hud, mens dem med acne kan se deres acne enten rydde op eller blive værre, hvis deres hud ikke reagerer godt. Der er ingen beviser at hævde, at normale niveauer af klor enten vil rydde op eller skade din hud, så effekten af ​​det varierer mellem individer.


        

Udgiv min kommentar