Fantacine.com

Farerne ved Sugar

Farerne ved Sugar


Er du afhængig af sukker? Sukker ses som en harmløs fødevare, der smager godt og giver dig en let stemning ekstraudstyr. Mange mennesker er ikke engang klar over, at sukker har mange skadelige virkninger. Hvad folk heller ikke indser er, at sukker er alle omkring dig. Det kan endda tilsættes til fødevarer, som ellers er salt, fordi det virker som et konserveringsmiddel. Watch out for unaturlige raffineret sukker, fordi det er mere farlig end du måske har indset.

Virkninger på immunsystemet

Sukker undertrykker immunsystemet ved at forstyrre de mineralske forbindelser i kroppen. Sukker forårsager et tab af elasticitet og funktion af kroppens væv, en reduktion i kroppens forsvar mod bakterielle infektioner, tidlig aldring og bidrager til diabetes og karsygdom. Ifølge Nancy Appleton, forfatter til "Lick Sukker Habit," der er 146 grunde til, at sukker ødelægger dit helbred. Mens naturligt sukker er energi rige stoffer din krop har brug for at overleve, raffineret hvidt sukker findes i bagværk, slik og desserter er til skade for dit helbred. Når spises i overskud, sukker har en negativ effekt på hele din krop, da det bevæger sig gennem dine organsystemer via blod. Dens skadevirkninger forårsage suppression af immunsystemet og generel svaghed i kroppen mod sygdomme og infektioner.

Virkninger på hjernen og mental sundhed

Sukker forårsager en stigning i sekretion af neurotransmittere, såsom dopamin, neuroepinephrine og serotonin. Denne ubalance i sekretion af neurotransmittere kan være en grund til, at folk med et stort indtag sukker er mere tilbøjelige til at have Parkinsons sygdom. Når folk spiser for meget sukker, den overdrevne frigivelse af neurotransmittere, såsom serotonin forårsage en midlertidig følelse af velvære, hvilket er hvad de fleste mennesker kalder en "sukker højt." Denne unaturlige høje ofte ebber og viger for svimmelhed, migræne og depression hos mennesker, der overdosis på sukker hyppigt.

Vægtøgning

Sukker forårsager betydelig stigning i triglycerider og kolesterol og samtidig reducere koncentrationen af ​​høj density lipoprotein, som er "gode fedtstoffer". Det øger fastende niveauer af glukose, der forårsager blodkoncentration at være højere end normalt på alle tidspunkter, hvilket er usundt, fordi overskydende sukker kan være til skade for kroppens væv. Det øger kroppens væskeophobning på en lignende måde som salt, hvilket gør du vinde "vand vægt." Overskydende sukker omdannes til lipider og lagres i fedtceller.

Addiction

En af de mest forfærdelige ting om sukker er, at det er vanedannende. De fleste mennesker, der drikker sodavand og spiser slik barer regelmæssigt ikke engang klar over de skader, de laver til deres krop. I virkeligheden, sukker er en meget reel afhængighed. Det forårsager ikke samme niveau på forgiftning som alkohol og narkotika, men mens det skader kroppen, personen øger også sin tolerance over for det. Ligesom andre afhængighedsskabende stoffer, jo mere sukker du spiser, jo mere dine cravings for det øge. Når folk afskåret sukker, de går igennem en periode med tilbagetrækning, hvorefter deres cravings dramatisk fald.


        

Udgiv min kommentar