Fantacine.com

Sådan Lose 20 pounds af fedt Efter en Fat Loss Plateau

Sådan Lose 20 pounds af fedt Efter en Fat Loss Plateau


At ramme et plateau i dit vægttab kan være skærpende og stressende, især hvis du stadig finde dig selv ønsker at tabe yderligere 20 pounds. Plateauer er en almindelig del af at tabe; de forekommer på grund af en mangel på ændring i din kost og motion rutine. Hvis du er fast besluttet på at tabe yderligere 20 pounds for at nå dit endelige vægttab mål, kan du overvinde et plateau ved at tilføje sort i din rutine.

Instruktioner

1 Tilføj flere fiber-rige og lean-protein fødevarer til din kost, såsom frisk frugt og fisk. Fiber og protein både arbejde for at hjælpe kroppen med at forbrænde fedt og vil hjælpe dig med at nå dit mål om at overvinde dit vægttab plateau. Fiber-fyldte fødevarer også hjælpe kroppen føler "fuld" i længere tid, få dig til at spise mindre ofte, mens du stadig holder dit stofskifte i skak.

2 Reducer dit kalorieindtag med 10 procent hver uge, men ikke tillader dig selv at spise mindre end 1.200 kalorier om dagen. Mangel på sort er, hvad der forårsager et plateau i vægttab, så at ændre mængden af ​​kalorier du spiser på en ugentlig basis vil hjælpe dig forbi din plateau.

3 Intensivere din cardio træning ved enten at øge mængden af tid, du træning eller i hvilket tempo du arbejder ud. For eksempel, hvis du bruger 30 minutter om dagen på løbebåndet, kan du intensivere denne træning ved at øge hastigheden ved en mile eller to. Cardo træning hjælper kroppen brænde fedt, som vil gøre det lettere for dig at kaste de sidste 20 pounds. Fortsæt intensivere din træning på en ugentlig basis på en gradvis tempo for at undgå at ramme et andet plateau.

4 Øg dit vand indtag og skære ned på at drikke andre drikkevarer, der indeholder tomme kalorier og lidt ernæring, såsom sodavand. Vand vil ikke kun hæve dit stofskifte, så du kan forbrænde mere fedt, men det vil også skylle dit system af toksiner. At være ordentligt hydreret vil fjerne træthed så du kan holde din udholdenhed op, når du arbejder ud.

5 Indarbejde nye former for motion, såsom aerobic eller dans i din motion rutine. Nye øvelser vil gøre dig føle optimistisk dit vægttab og forhindre dig i at blive kede mens skifte din rutine med henblik på at undgå en anden plateau.

TIPS

  • Vej dig selv på samme tid hver dag for en nøjagtig skildring af din vægt. Kroppens vægt ændringer i løbet af dagen er baseret på en række faktorer, så vejer dig selv på et andet tidspunkt er ikke bedste måde at måle, hvor meget vægt du faktisk har tabt.

        

Udgiv min kommentar