Fantacine.com

Hvad er en Sports fysioterapeut?

Hvad er en Sports fysioterapeut?


En sports fysioterapeut er en højt uddannet sundhedspersonale. Denne type terapeut er kvalificeret til at arbejde med patienter, der har lidt invaliderende skader fra sportsbegivenheder. Kontakt sport er ikke de eneste aktiviteter, der fører til alvorlige skader. Andre sportsgrene som golf, svømning, bowling og alle typer af ekstreme sportsgrene kan også producere store sundhedsproblemer. En sports fysioterapeut specialiseret sig i sports medicin og teknikker, der vil hjælpe sportsfolk med rehabilitering af deres skader. Der er en række forskellige måder, disse fagfolk noget gøres.

Evaluering Komponenter i bevægelse

En sports fysioterapeut skal arbejde for at vurdere forskellige komponenter i bevægelse med sine patienter. Sportsskader kan føre til begrænset bevægelse. Muskel stammer, brækkede knogler og andre former for andre skader kan bringe en atlet til sidelinjen. Fysioterapeuten skal vurdere et par forskellige ting, når udformningen af ​​rehabiliteringsplan for en given patient. Han skal se på styrke, vifte af bevægelse, balance, kropsholdning, fleksibilitet, mekanik, koordination, udholdenhed og generelle mobilitet. Forskellige øvelser og tests hjælpe ham opnå dette.

Udvikling Behandling Programmer

Efter at have evalueret en patient, en sports fysioterapeut har til at designe en behandling program, der passer til de skader, atleten har lidt. Forskellige skader kræver forskellige kombinationer af terapi. Vigtige komponenter i enhver rehabilitering planen indeholde undervisning om årsagen til problemet, motion for at forbedre funktion og fuld deltagelse på den del af patienten. En sports fysioterapeut vil bruge en række forskellige behandlinger for at hjælpe en patient. Øvelser er nøglen i de fleste tilfælde. Aktiviteter er designet til at forbedre vifte af bevægelse, muskelstyrke, balance, udholdenhed og koordination. Bortset fra motion, kan en sports fysioterapeut behandle en patient med massage, trækkraft, varmeterapi, vand terapi og andre specielle teknikker.

Omfanget af behandling

Nogle atleter har mere alvorlige skader end andre. Det er en opgave for en sports fysioterapeut for at identificere behovene i de enkelte patient. Når en behandling program er designet, atleten og terapeut mødes regelmæssigt. For eksempel kan en basketballspiller med en snoet ankel besøge kontoret af hans eller hendes fysiske træner tre gange om ugen for at udføre muskel styrke øvelser, arbejde på balance øvelser, og modtage varme terapi for de beskadigede muskler. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​den skade, vil sports terapeut nødt til at afgøre, hvor længe behandlingen vil vare, og hvor intens træning bliver så patienten skrider frem.

Uddannelse

De fleste sports fysioterapeuter studere for en betydelig mængde tid, før de tjener deres licenser. Uddannelse og licensreglerne varierer afhængigt af stat og land, hvor terapeuten undersøger for at få hans eller hendes licens. De fleste af licenserede sport terapeuter studie i mindst to til tre år i et intensivt træningsprogram for at forberede sig til jobbet. De fleste sports fysioterapeuter har både en standard kollegium grad samt en kandidatgrad i fysioterapi. Andre får en specialiseret licens til at behandle atleter efter afslutning et studieforløb på en erhvervsskole.

Tjenestesteder

Sport terapeuter arbejder med sportshold på statslige og private skoler. Det gælder både primære uddannelse og college-niveau atletik. Andre terapeuter er hyret af professionelle sportshold. Desuden er mange hospitaler har en sports terapeut på personale. Sport terapeuter også gå ind privat praksis.

Gennemsnitlig Løn

Løn til en sports fysioterapeut kan variere meget. De, der arbejder for professionelle sportshold tendens til at gøre meget mere, og terapeuter på store universiteter også tjene væsentligt mere. Terapeuter, der arbejder med mindre alvorlige atleter ofte mindre. Den gennemsnitlige løn for en sports fysioterapeut i Amerika som fra april 2009 er $ 70,000.


        

Udgiv min kommentar