Fantacine.com

Dr. Atkins 'Diet

Dr. Atkins 'Diet


I 2003, tjente lav kulhydrat kost massiv popularitet, ledet af Atkins kost. Kosten begrænser antallet af kulhydrater spises per dag til fordel for protein og fedt til at hjælpe vores krop ændre, hvordan vi brænder kalorier.

Historie

I 1972, kardiolog Robert C. Atkins udgivet "Dr. Atkins Diet Revolution". Han udviklede ideen til kost baseret på et papir, han læste i en medicinsk tidsskrift, som han mente kunne hjælpe ham med at løse sine egne vægt spørgsmål. Han bygger sin kost på den forudsætning, at den amerikanske kost er for høj i raffinerede kulhydrater, hvilket fører til fedme, diabetes, højt blodtryk og andre helbredsproblemer.

Hvordan det virker

Ifølge Atkins kost, fedme er et resultat af overdreven carb forbrug, især kulhydrater i form af hvidt mel og sukker. Når kulhydrater forbruges, kroppen tager dem og gør dem til glukose eller sukker, som igen hæver blodsukkeret. Kroppen kan kun holde så meget glukose hver dag, så det brænder så meget som det kan. Med Atkins kost, du indtager færre kulhydrater og bevæge kroppen fra en tilstand, hvor det brænder kulhydrater til en, hvor det brænder fedt i en tilstand kaldet ketose. Når fedt er brændt, vægttab sker. De typer af kulhydrater, der er tilladt på kosten er højere i fedt, protein og fiber, så når kroppen tager dem i, er de taget i langsomt og blodsukkeret forbliver stabil.

Faser

Atkins kost indeholder fire faser. Den første fase, eller induktion, begrænser dig til 20 netto carbs om dagen med de fleste kulhydrater kommer i form af grøntsager. Net carbs er den samlede mængde kulhydrater i en bestemt fødevare minus fiberindhold. Induktion er designet til at bevæge kroppen fra en carb-brænding til en fedt-brænding tilstand og hoppe starte vægttab. Denne fase varer mindst to uger og Dieters kan bevæge sig på, når de føler, at de har opnået deres oprindelige vægt tab mål og stoppede deres carb cravings.

Den anden fase øger antallet af netto carbs til 25 per dag og langsomt introducerer flere typer kulhydrater i kosten. I denne fase er målet at afgøre, hvor mange kulhydrater du kan spise og stadig tabe. Dieters bør forblive i fase to, indtil de er inden for 10 pounds af deres mål og så de kan gå videre til fase tre, eller pre-vedligeholdelsesfasen. I fase tre, stadig flere typer af kulhydrater introduceres tilbage i kost og Dieters finde deres "Atkins Kulhydrat Equilibrium", der udmønter sig i, hvor mange kulhydrater de kan spise uden at tage på eller tabe sig. Når vægten mål er nået, Dieters overgangen til fase fire eller levetid vedligeholdelse. I denne fase, dieters arbejde inden deres Atkins Carbohydrate Equilibrium at opretholde deres vægttab.

Program

Der er ingen kalorie optælling på Atkins diæt, men Dieters rådes til at se dele. Programmet består af spise morgenmad, frokost og aftensmad hver dag plus to snacks eller fire til fem små måltider. Hvert måltid bør indeholde 4 til 6 ounces protein såsom et kyllingebryst og dieters bør spise tre portioner af grøntsager hver dag. For at få de fleste fordele ud af programmet, motion og daglige vitamintilskud anbefales også.

Mad Liste

Atkins tillader alle kød og fisk samt æg, smør, mayonnaise, olivenolie og mange grøntsager. Som kosten skrider frem, er nogle frugter, nødder, frø og mejeri tilsat. I de senere faser, hele hvede pasta, bønner og korn som havregryn kan spises. Kosten giver aldrig hvidt brød, hvid pasta, hvide ris eller fødevarer med tilsat sukker.

Risici

Atkins har været et kontroversielt kost, da det først begyndte at vinde popularitet, takket være sin tunge vægt på kød, fedt og protein forbrug. Nogle forskere og diætister bekymre sig om de potentielle virkninger af denne kombination på hjertet. For meget protein i kosten kan også føre til nyre- og leverproblemer, når kroppen ikke kan komme af med affaldet korrekt. I september 2010 blev en undersøgelse udført af Harvard forskere udgivet viser en højere dødelighed for folk, der spiste en lav Carb kost høj i animalsk protein i modsætning til dem, der spiste en lav Carb kost høj i vegetabilske proteiner.


        

Udgiv min kommentar