Fantacine.com

En beskrivelse & symptomerne på mavesår

En beskrivelse & symptomerne på mavesår


Sår er læsioner i hud og slimhinder i kroppen. Afhængigt af deres placering, kan disse læsioner eller sår resultere i en række symptomer med varierende sværhedsgrad. Søg hjælp fra en autoriseret sundhedsperson for passende identifikation, behandling og løsning af symptomerne.

Mavesår

Mavesår påvirker cirka 10 procent af amerikanere, ifølge Mayo Clinic. Defineret som åbne sår i foring af maven, spiserøret eller tyndtarmen, mavesår forårsage smerter i brystet og øvre abdominal område, der varierer i sværhedsgrad og hyppighed. Andre symptomer omfatter opkastning af blod, kvalme og appetit ændringer. H. pylori bakterier er den egentlige årsag til mavesår, men overdreven indtagelse af alkohol, stress eller hyppig brug af orale smertestillende kan øge deres sværhedsgrad. Mavesår behandles med antibiotika for at kontrollere bakteriel infektion, syre blokkere. Over-the-counter antacida hjælpe med at kontrollere symptomerne og give sår til at helbrede.

Mouth mavesår

Sår i munden udvikle sig i slimhinden i mundhulen og fremkalde stor smerte, især under spise eller drikke. De udvikler fra irritationer såsom trøske eller fordærve sår. Sår i munden behandles antihistaminer, antacida eller kortikosteroider anvendes direkte på såret. Undgå krydret eller varm mad kan reducere ubehag og lade munden sår til at helbrede.

ulcus corneae

Hornhinde sår er åbne sår på hornhinden. De producerer smerte, brændende og rødme i øjet. Andre symptomer kan omfatte rindende øjne og lysfølsomhed. Hornhinde sår er ofte forårsaget af infektioner, hudafskrabninger, ridser eller fremmedlegemer. Kontaktlinser kan øge risikoen for at udvikle en corneal ulcer. Behandling omfatter antivirale, anti-svampe og antibiotiske øjendråber. Alvorlige tilfælde kan kræve en hornhindetransplantation.


        

Udgiv min kommentar